Divatos sálak a stílusos téli megjelenéshez

Divatos sálak a stílusos téli megjelenéshez

Dobd fel a szettedet, variáld a színeket!

Beköszöntött az igazi télies időjárás, így minden meleg holmit előszedhetünk a fiók legaljáról. Vastag pulcsi, kötött sapka, kesztyű és a hideg reggelek elengedhetetlen kelléke, a kötött sál. 2018-as őszi/téli sál kollekciónk mindenképpen hasznotokra lehet.

Az idei évben is igazán népszerű a nagy pokróc sál, amelynek ugyan vékonyabb anyaga van, mint a megszokott kötött sálaknak, de jól körbebugyolálhatjátok vele magatokat. Ennek köszönhetően még nagyobb védelmet nyújt nyakatoknak a hűvös szél ellen, nem mellesleg mutatós is. Ám vannak, akik kifejezetten, a pár évvel ezelőtt bejött, körsál divatot kedvelik, így egy egyszerű mozdulattal belebújhatnak, és nem áll fenn annak a veszélye, hogy utazás közben szétcsúszna a gondosan beállított védelmünk.

A fazon azonban nem minden. Választékunkban rengeteg színű és mintájú darabokat találhattok. Az igazi őszies barna, sötét kék, szürke színek mellett helyet kaptak a pasztell és fehér színek is. Mindemellett rengeteg különféle mintájú darabot is találhattok, amelyek kifejezik színes és jókedvű személyiségetek. Sapka kínálatunkban pedig találhattok a sálakhoz passzoló darabokat is.

Ha Ti sem szerettek fagyoskodni a leghűvösebb évszaknak, és úgy gondoljátok, hogy a sál nemcsak védelmet ad, de öltöztet is, akkor mindenképpen nézzetek körbe kötött és vékony sáljaink kínálatában, és rendeljetek webáruházunkból még ma!

További hírek