Szállítási / Átvételi határidő

A házhozszállításra kért megrendeléseket általában a rendeléstől számított 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk, de ha a termék(ek) nem a központi készletről, hanem boltból kerül kiszállításra, több napot vehet igénybe. Ha pontosabb információt szeretne, kérjük, hogy érdeklődjön a (06-1-)437-9920-as telefonszámon. A szállító cég nem vállalja, hogy telefonon értesítést ad a szállítás pontos időpontjáról, ezért javasoljuk olyan szállítási cím megadását, ahol munkanapokon és munkaidőben elérhető!

Boltban történő átvétel esetén, illetve üzleteink készletéből történő szállítás esetén megnövekedett, kb. 1 hetes szállítási idővel is számolni kell. Amennyiben egy csomag már átvehető státuszba került, erről ÉRTESÍTÉST KÜLDÜNK E-MAILBEN!

Sikertelen kézbesítés 

Amennyiben kiszállító partnerünk a megadott címen nem tudja kézbesíteni a csomagot, írásos értesítést hagy, illetve megpróbálja felvenni Önnel a kapcsolatot. Ezt követően még kétszer kíséreljük meg kiszállítani a csomagot. Háromszori sikertelen kézbesítést követően a megrendelést budmil Zrt. érvénytelennek nyilvánítja és törli. Ebben az esetben a budmil Zrt. fenntartja a jogot, hogy a jövőben csak előzetes banki átutalásos fizetési móddal teljesíti a megrendelést.

Szállítás külföldre:

Külföldre csak EU-s tagországba áll módunkban terméket küldeni. A szállítási díjak az alábbi táblázat alapján automatikusan kalkulálódnak a megadott ország és a rendelés összegének függvényében. Külföldi rendelés esetén csak bankkártyás fizetést áll módunkban elfogadni.

(Az Ingyenes Szállítási promóciók csak Magyarország területére érvényesek!)

Szállítási díjak külföldre:

 


webshop@budmil.eu