Farmernadrág

Női farmernadrág trendek

A női farmernadrágok amellett, hogy praktikus alapdarabok, mindig képesek valami apró rafináltsággal új színt vinni a gardróbba éppen akkor, amikor a sokáig jól funkcionáló és strapabíró régi kedvenceinket megunjuk. Milyen fazont érdemes választani testalkatodhoz mérten? Így igazodj el a női farmernadrág kínálatában!

Női farmernadrág – a klasszikus kék

Ha azt mondjuk: farmer, azt mondod: kék. A farmernadrág kék színben terjedt el a világon és a köztudatban, a farmerkéknek viszont mára számos árnyalata fellelhető a piacon. Nem csupán az árnyalatok, hanem a koptatás módja is ezerféle választási lehetőséggel kecsegtet a kék farmerek kínálatát nézve. Ha kedveled a letisztult darabokat, ne hagyd ki termékeinket!

Alkatodhoz a formaMinőségi női farmernadrág | budmil

A színek kihangsúlyozzák az alakot is: teltkarcsúaknak a világosabb, koptatott farmereket érdemes kerülni és inkább sötétebb színeket választani, ám a szabás is sokat számít.

A slim fit farmerek már jó pár éve belopták magukat a divat világába, eleinte inkább csípő fazonban, majd normál derekú változatban is elérhetőek lettek. A magasabb derékszabás mellett az egyenes szárú, vagyis a straight fit farmerek is reneszánszukat élik, sőt, a bővülő szár is megjelent újra.

A szár hossza sem mindegy: a straight fit vagy a bővebb szárú fazonok az alacsonyabb termetűek esetében ne rogyjanak a cipőre, inkább kicsit rövidebbek legyenek. Magasabb talpú vagy sarkú cipőkkel hordva jobban nyújtják az alakot. A hosszú lábú, magas, vékony hölgyek szerencsések: nekik szinte minden fazon jól áll.

A derék hangsúlyozása, illetve elrejtése is alkati kérdés, mint ahogyan az is, hogy betűrjük-e a felsőt a farmerba vagy lezserül kívül hordjuk. Kínálatunkban olyan darabokat gyűjtöttünk össze, amelyek szinte bármely alkatnak jól állnak. A slim fit farmernadrág kellőképpen rugalmas, remekül mutat szabadidő cipővel, de női bakanccsal kombinálva is divatos a téli napokon. A push-up fazonok ideálisan formálják az alakot, így betűrt felsőrésszel is kiemelik a női formát.

Az örök farmer

A farmer azért is jó választás, mert az egyik leginkább kihasználható és strapabíró ruhadarab. Szinte nem is létezik olyan női ruhásszekrény, ahol ne kapna kiemelt szerepet a kedvenc női farmernadrág.

Ez a ruhadarab mindig jó választás, így minél előbb szerezd be legújabb kedvencedet! A kínálatunkban található ötzsebes fazonok minőségi anyagból készülnek, kényelmet biztosító elasztánt tartalmaznak és a push up kollekció még jobban vonzza a tekintetet! Te választottál már?