Szabadidő Nadrág

Szabadidő nadrág női kínálat

Ha éppen a weboldalunkon jársz, akkor biztosan fontos számodra a kényelem és a minőség.  Márkánk garancia a kettő ötvözetére, legyen szó utcai viseletről vagy szabadidő ruházatról. A női ruházathoz a szabadidő nadrág is hozzátartozik, a kínálatban elsősorban a klasszikus, kevésbé kényes színű pamut modelleket találod meg többféle fazonban.

Szabadidő nadrág női szemmel

Hogy hol visel egy nő melegítő nadrágot legszívesebben? Eláruljuk – bár sokan soha nem vallanák ezt be: néha mindenhol… Igen, a nők szeretnek csinos és szexi ruhákban járni, de időnként pont olyan jó megszabadulni ezektől és kényelmesebb göncbe bújni, mint előtte bezsebelni az elismerő pillantásokat. Ez nem jelenti azonban azt, hogy például egy szabadidő nadrág nem lehet csinos. Olyannyira, hogy nemcsak házimunkához, hanem sétához, túrázáshoz vagy akár bevásárláshoz is bátran viselhetőek. Arról nem is beszélve, hogy egyre több nő végez valamilyen sporttevékenységet az otthon falain kívül, és ott nem trendi a kitérdelt, bolyhos macinaci. Éppen ezért jó hír, hogy a budmil szabadidő nadrágok bolyhozatlan anyagból készülnek!

Rövid vagy hosszú?Szabadidő nadrág női kínálat | budmil

A legtöbb női melegítő hosszú szárú, ha mégsem, akkor leginkább háromnegyedes, ritkábban térdig érő szűk fazonnal találkozhatunk. A férfiak körében elterjedt térdig érő bővebb szárú pamutnadrágok kevésbé népszerűek a nők körében.

A hosszú szár lehet passzés, szűkített vagy egyenes. Mindkettő kényelmes, az alkat és az ízlés határozza meg a választást. A szabadidő nadrág női modelljei XS-XL méretben érhetőek el webáruházunk kínálatában.

budmil jogging nadrágok

Egy női nadrág legyen szemrevaló akkor is, ha a kikapcsolódást és a kényelmet szolgálja! A budmil jogging nadrágok gumírozott, zsinórral szabályozható derekú, illetve mutatós szövött övvel is megtalálhatóak a weboldalunkon. Utóbbi nadrágok praktikusan elől és hátul is zsebbel ellátottak. A nadrágokat rövid vagy hosszú ujjú felsővel egyaránt kombinálhatjuk az időjárásnak vagy a tevékenységnek megfelelően.