Sport- és utazótáska

Utazótáskák

Minden utazásnál legalább három, de van, hogy öt táskát viszel magaddal? Cseréld le meglévő utazótáskáid és válogass a budmil utazótáskák közül! Ha sportról, utazásról van szó, akkor elsődleges szempont, hogy olyan táskát válassz, amiben garantáltan elfér a holmid. Mi segítünk a döntésben!

Hogyan válassz utazótáskát?

Mielőtt utazótáskát vásárolnál, gondold át, hogy mikor lesz rá szükséged. Lehet, hogy edzéshez egy kisebb méretű táska is elég, míg egy több napos utazáshoz a nagyobb méretű utazótáskák közül kell válogatnod.

A méret mellett figyelj arra is, hogy mennyire praktikus számodra az adott táska. Van vállpántja? Elég zseb van benne, hogy logikusan elrendezd a dolgaid? Úgy gondolod, hogy kellően strapabíró? Ha erre mind igen a válasz, akkor megtaláltad a számodra legmegfelelőbbet az utazótáskák kínálatában.

Természetesen a stílus és a divat sem utolsó szempont a vásárlásnál. Érdemes olyan utazótáskát beszerezned, amely színben passzol a kabátodhoz vagy a cipődhöz. Az utazótáska fekete színben egy örök klasszikus, ezzel biztosan nem fogsz mellé. Ha a vidámabb darabokat kedveled, akkor válogass a színes, mintás táskák között!

Utazótáskák, sporttáskák | budmilUtazótáskák | budmil

budmil utazótáskák

Utazótáska méretek

Az utazótáskák többféle méretben kaphatók, így saját igényeidhez igazíthatod a vásárlásod.

A kis méretű táskák a legkényelmesebbek, hiszen ezeket könnyen cipelheted karodon, válladon is. Méretüket tekintve 10-15 literig terjed kapacitásuk. Ezek az utazótáskák ideálisak akkor, ha rövid időre hagyod el lakhelyed, kirándulni vagy edzeni mész.

A közepes méretű utazótáskák már egy több napos utazás során is megállják a helyüket. Méretüknek köszönhetően sokkal több holmi elfér benne, így nem kell aggódnod, hogy valamit szánt szándékkal otthon kell hagynod. Ezek a táskák azok, amelyeket még kényelmes cipelni, főleg, ha lecsatolható vállpánt is tartozik hozzá, ami megkönnyíti a tehereloszlást. A kapacitásuk 15-30 liter között mozog.

A nagyméretű utazótáskák már meghaladják a 30 litert, egyes darabok akár 48 liter, vagy nagyobb kapacitással is bírnak.  Ez a méret több mint megfelelő nagyobb utazásokhoz, vagy ha igazán sok felszerelést kell magaddal vinned az edzésre.

budmil utazótáskák, sporttáskák

A budmil utazótáskák a minőség jegyében készültek, így hosszútávon hű társként kísérhetnek téged. Strapabíró kialakításuknak köszönhetően nem okoznak csalódást akkor sem, ha túl sok holmit zsúfolsz bele. Választékunk a divat terén is megállja helyét, mivel stílusban és színvilágban is rendkívül változatos. Utazótáska kínálatunkban különböző méretek közül válogathatsz, így célodnak megfelelő darabbal lepheted meg magad.

 

Nézz körül a budmil női táskák, férfi táskák és utazótáskák között!