Milyen a 2020-as divatcipő?

Egy új év beköszöntével mindenki tűkön ülve várja, hogy milyen ötletekkel állnak elő a divattervezők, milyen cipőket dobnak a gyártók a piacra. 2020-as divatcipő nem sokban különbözik a 2019-es trendtől, habár idén a klasszikusok mellett megjelennek extravagáns darabok is, amelyeket eddig még nem láttunk a kifutókon.

Ha igazi cipőrajongó vagy, egy percig sem kell félned, hiszen a budmilnál 2020-ban is minőségi divatcipőket találhatsz. Olvasd el bejegyzésünket, amelyből kiderül, milyen utcai cipők közül válogathatsz!

A színes sneakerek tovább hódítanak

A fehér szabadidőcipő örök klasszikusként minden ruhatárban megtalálható, a fekete színű társa mellett. Egy ideje azonban a színes sneakerek vették át a főszerepet. Ezeket a darabokat bátran párosíthatod sportos és elegáns szettekhez, farmerhez, szoknyához egyaránt. A színes divatcipők feldobják az unalmas hétköznapokat, viselésükkel kitűnhetsz a szürke tömegből. 2020-ban az igazi színkavalkád a trendi, így az sem baj, ha a divatcipődön különböző színek (vagy minták) pompáznak.

 

 

Bőrrel kombinált utcai cipők

Ha nem szereted a sportos darabokat, akkor elegáns lábbelik között is találhatsz olyat a budmilnál, ami megfelel a 2020-as divatcipőknek. A női cipők között hódítanak a magasabb talpak, a platformos cipők. A férfi utcai cipők letisztultabb változatai jelennek meg az idei divatban, amelyek tökéletesen illenek a hétköznapi vagy alkalmi viselethez.

A bőrrel kombinált darabok kényelmes, minőségi cipők, így helyt állnak munkában és a randikon is. Természetesen nem minden a külső, a belső értékekre is ügyelnünk kell. A lábunk teljes testsúlyunkat hordozza nap mint nap, ezért megérdemli a kényeztetést. A budmil cipőket éppen ezért memóriahabos talpbéléssel láttuk el, hogy biztosítsuk lábunk teljes kényelmét is.

2020-ban óriási változást nem tapasztalhatunk a márkák cipőkínálatában, de érdemes lecsapni a legújabb darabokra. A budmil webáruházban csak rád várnak a minőségi divatcipők! Szerezd be kedvenced, válogass a női cipő és férfi cipő kínálatban!

További cikkek