Rendeld meg, próbáld fel, és ha nem jó, visszavesszük!

A webshopban leadott rendelésedtől legkésőbb a kézhezvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz, és a már kézbesített csomagot visszaküldheted nekünk.

Hogyan juttathatom vissza a terméket?

 - Személyesen beviheted a  budmil Zrt. bármelyik saját üzletébe - így ez díjmentes! 

                                    Vidd magaddal az eredeti terméket, a számlát és a visszáru nyomtatványt! Pénzvisszafizetési-, illetve csereigényedet is kezelni tudjuk. budmil üzletbe kérjük, hogy semmilyen módon NE küldj vissza csomagot! Ott csak személyesen van lehetőség elállást intézni!

 - Visszaküldheted a budmil központjába GLS-futárral, görgess lejjebb a részletekért!

 - Bármilyen más postai vagy futárszolgálattal a budmil Zrt. központjába (budmil Zrt. Reklamáció - 1033 Bp. Szőlőkert köz 6.)

                             Postai úton történő jelzés esetén ajánlott küldeményként, csomagként való jelzést fogad el a budmil Zrt. Portós és utánvétes csomagot nem veszünk át!

 

Mit küldhetek vissza?

Csak új állapotú, még nem hordott (csak felpróbált), ki nem mosott termékeket veszünk vissza, eredeti csomagolásban, azaz a termékhez tartozó árucímkékkel együtt.

Szükséges hozzá a számla, vagy annak másolata, illetve a kitöltött visszáru nyomtatvány (utóbbi a csomagban található, vagy a Profilból elkészíthető).

 

A visszaküldés egyszerű lépései GLS futárszolgálattal:

1) Töltsd ki a csomagban található visszáru nyomtatványt, vagy töltsd ki és nyomtasd ki az online visszáru nyomtatványt.

2) Csomagold be a visszaküldeni kívánt terméke(ke)t, a számlát és a visszáru nyomtatványt! 
3) Rendeld meg a GLS-futárt, a következő linken: budmil.gls-hungary.com

4) Add át a csomagod a futárnak!

A futár már akár másnap, vagy az általad megjelölt napon megérkezik a megadott címre, a csomagcímkét is ő viszi, ráteszi a csomagodra, átveszi Tőled és visszajuttatja a budmil Zrt-nek. 

A futárnak nem kell fizetned, a visszaküldés díját, az 1 490 Ft-ot levonjuk az általad visszaküldött termékek árából.

 

A visszaküldés díja:

A visszaküldés költsége 1 490 Ft. Ezt levonjuk a neked visszautalandó összegből.

Amennyiben cserét kérsz, a visszaküldés díját utánvéttel kell rendezned a cseretermék átvételekor!

 

Pénzvisszafizetést kérek:

Amennyiben rendelésedet utánvéttel fizetted (a futárnak készpénzben, bankkártyával)  kérjük, hogy a visszáru nyomtatványon add meg a bankszámlaszámod a visszautaláshoz!

Ha a rendelés során előre fizettél bankkártyával, akkor a bankkártyára írjuk jóvá az összeget!

A visszaküldött termékek értéke a csomag visszaérkezésétől számított 14 napon belül kerül visszafizetésre. Köszönjük a türelmedet!

FIGYELEM! Az 1 490 Ft-os visszaküldési díjat levonjuk a visszautalandó összegből!

Amennyiben rendelésed teljes egészében Gift Card-dal fizetted, úgy azt Gift Card formájában fizetjük vissza.

Ha csak részben fizetted Gift Card-dal a rendelést, ez esetben is Gift Card-on adjuk vissza az összeget, a visszáru nyomtatványon jelezheted, ha ebbe nem egyezel bele.

 

Cserélni szeretnék:

FIGYELEM!  Csere kérelem esetén is az eredeti rendelés GLS-sel történő visszaküldésének 1 490 Ft-os költségét UTÁNVÉTTEL rendezned kell, ezt elkérjük Tőled a cseretermék kiküldésekor!

Ha nem megfelelő a méret, jelöld a visszáru nyomtatvány megfelelő táblázatában, és mi egyszeri alkalommal INGYEN küldjük ki Neked a megfelelő méretű csereterméke(ke)t! Csak azonos modellszámon (pl. 20331047) belül tudunk cserélni, más méretre vagy színre!

Eltérő árú cseretermék esetén a különbözetet szintén utánvéttel rendezzük.

Amennyiben teljesen eltérő terméket szeretnél csereként, azt új megrendelésként, a visszaküldött terméktől függetlenül kell kezelni, szóval ez esetben azt külön rendeld meg a weboldalon!

 

Egyéb tudnivalók:

- A velünk kötött szerződés során a 45/2014. (II.26.) Kormányrendeletben – A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól – foglaltak szerint járunk el. 

- Nem érvényesíthető az elállási jog, ha a terméket a vásárlást követően használatba fogták (a kipróbálás esetét kivéve), kimosták vagy bármilyen átalakításnak vetették alá, feltéve, hogy a termék megfelel a rajta feltüntetett minőségi követelményeknek.

 - Az elállási jog gyakorolható:

  • már a megrendelt áruk kézhezvétele előtt írásban jelezve
  • a termék (ill. számla) kézhezvétele napjától számított 14 naptári napon belül
    • futárral (stb.) elküldve a budmil Zrt-nek, ez esetben a csomag feladásának időpontját vesszük figyelembe

    VAGY

    • a kézhezvétel után legkésőbb 14 napon belül írásban, a webshop@budmil.eu e-mail címre küldött nyilatkozattal, melynek elküldésétől számított újabb 14 napnál semmiféleképpen sem később vissza kell küldeni a csomagot a budmil Zrt-nek.

 - Ha esetleg több aktuális megrendelésed is van, és a különböző rendelésekből származó termékeket egyszerre szeretnéd visszaküldeni, arra is van lehetőség, visszaküldheted ezeket egy csomagban.  

 

A fenti információk kizárólag a webshopból történt vásárlásra vonatkoznak!

További információk: FELHASZNÁLÁSI ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK