Eladó adatai:

budmil Zrt.
1033 Budapest Szőlőkert köz 6.
budmil@budmil.eu
Tel.: +36-1-437 99 00
Adóigazgatási azonosítószám: 12512230-2-41
Bankszámlaszám: MKB 10300002-20334303-00003285
Csomagküldő kereskedői tevékenység nyilvántartási száma: C / 003 226

 

A Vásárló:

Aki a Webáruház szolgáltatást igénybe veszi, azaz a Webáruház internetes felületén regisztrálja magát és/vagy e felületen keresztül árut megrendel, vásárol.

 Szállító(k) adatai:

GLS General Logistics Systems Hungary Kft.

H-2351 Alsónémedi - Északi Ipartelep, GLS Európa u. 2.
Tel.: +36 29 886-600
Email: info@gls-hungary.com

Magyar Posta Zrt.
H-1540 Budapest - Dunavirág utca 2-6.
Tel.: +36 1 767 8200
Email: ugyfelszolgalat@posta.hu 


A Szállító(k) tevékenységét a budmil Zrt.-vel kötött Szolgáltatási szerződés alapján végzi. A budmil által átadott árut kiszállítja a budmil által megadott címre, az áru ellenértékét helyette és nevében átveszi. A Szállító(k) tevékenységét, az adatok tárolása, feldolgozása és kezelés tekintetében is teljes titoktartási kötelezettség mellett végzi.Vételár

A kiválasztott termékek mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az általános forgalmi adót (ÁFA) is.

 

 

Vásárlás menete:

 1. A vevő regisztráció után belép a weboldalra. Vásárlás csak regisztráció után lehetséges.
 2. A vevő a megvásárolni kívánt terméket a mennyiség és a méret kiválasztása után a KOSÁRBA gombra kattintva teheti a kosarába. (FIGYELEM! A termékfotókon a termék színe függ a monitorbeállításoktól, így a valós színtől kismértékben eltérhet.)  Ezután folytathatja a vásárlást, és további termékeket tehet a kosarába.
 3. A kosár tartalmát ellenőrizheti, ill. módosíthatja, majd megkezdi a megrendelés feladását a ikonra kattintva, vagy az oldal tetején a Kosár tartalmának megtekintése után a Pénztár gombra kattintva.
 4. A következő oldalon, a kosár tartalmának ellenőrzése után ha rendelkezik kuponkóddal, azt itt érvényesítheti, majd ki kell választania a szállítási módot. A fizetési mód megadása után ellenőrizze személyes adataiat, megadhat más szállítási címet is, majd el kell fogadnia a vásárlási feltételeket és lehetősége van a hírlevélre feliratkozni.
 5. Végezetül elküldi a megrendelést a MEGRENDELEM gombra kattintva.
 6. A megadott e-mail címére a rendszertől egy automatikus választ fog kapni, ami értesíti arról, hogy a rendelését a budmil Zrt. megkapta.
 7. A rendelés fizetési kötelezettséget von maga után.
 8. A vásárló és a szolgáltató között a szerződés akkor jön létre, amikor a szolgáltató (budmil Zrt.) ügyintézője a rendelés feldolgozását követően a rendelést írásban visszaigazolja.

 

 

Termékszavatosság: (Minőségi hibásként kézhez kapott termék esetén)

A budmil Zrt. termékeire a jogszabályokban meghatározott szavatosság érvényes.

A budmil Zrt. webáruházában vásárolt, minőségi hibásként kézhez kapott, még nem hordott (új, címkés)  termékeket díjmentesen kicseréljük, vagy kérésre a termék vételárát és - amennyiben a számlán szereplő tételek mindegyike visszakerül a budmil Zrt-hez - a szállítási költséget is visszatérítjük.

A minőségi hiba elbírálásához mindenképpen előzetes egyeztetés szükséges - ehhez a következő e-mail címen kell felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálati munkatársunkkal:

ugyfelszolgalat@budmil.eu

Amennyiben a termék visszajuttatásának módjáról egyeztettél kollégánkkal, az alábbi, kitöltött dokumentumot kérjük, hogy mellékeld a termékhez:

REKLAMÁCIÓS NYOMTATVÁNY

Portós és utánvétes csomagot nem veszünk át!!!

További információk: FELHASZNÁLÁSI ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

  

 

Fogyasztói elállás: (14 napos pénz visszafizetési garancia) 

Vásárlásodtól legkésőbb a kézhezvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz!

1) Töltsd ki a csomagban található visszáru nyomtatványt!

2) Csomagold be a visszaküldeni kívánt terméke(ke)t, a számlát és a visszáru nyomtatványt! 


3) Rendeld meg a GLS-futárt, a következő linken: budmil.gls-hungary.com

4) Add át a csomagod a futárnak!

Kell fizetnem a visszaküldésért?

A visszaküldés költsége 1 490 Ft. Ezt levonjuk a neked visszautalandó összegből.

Amennyiben cserét kérsz, a visszaküldés díját utánvéttel kell rendezned a cseretermék átvételekor!

A csomagod a budmil Zrt. által üzemeltetett üzletekbe is visszaviheted, díjmentesen!

Pénzvisszafizetést kérek:

Amennyiben rendelésedet utánvéttel fizetted (a futárnak készpénzben, bankkártyával)  kérjük, hogy a visszáru nyomtatványon add meg a bankszámlaszámod a visszautaláshoz!

Ha a rendelés során előre fizettél bankkártyával, akkor a bankkártyára írjuk jóvá az összeget!

A visszaküldött termékek értéke a csomag visszaérkezésétől számított 14 napon belül kerül visszafizetésre. Köszönjük a türelmedet!

FIGYELEM! Az 1 490 Ft-os visszaküldési díjat levonjuk a visszautalandó összegből!

Amennyiben rendelésed teljes egészében Gift Card-dal fizetted, úgy azt Gift Card formájában fizetjük vissza.

Ha csak részben fizetted Gift Card-dal a rendelést, ez esetben is Gift Card-on adjuk vissza az összeget, a visszáru nyomtatványon jelezheted, ha ebbe nem egyezel bele.

Cserélni szeretnék:

Ha nem megfelelő a méret, jelöld a visszáru nyomtatvány megfelelő táblázatában, és mi egyszeri alkalommal INGYEN küldjük ki Neked a megfelleő méretű csereterméke(ke)t! Csak azonos modellszámon (pl. 20331047) belül tudunk cserélni, más méretre vagy színre!

FIGYELEM!  A termék GLS-sel történő visszaküldésének 1 490 Ft-os költségét UTÁNVÉTTEL azonban rendezned kell, ezt elkérjük Tőled a cseretermék kiküldésekor!

Eltérő árú cseretermék esetén a különbözetet szintén utánvéttel rendezzük.

Amennyiben teljesen eltérő terméket szeretnél csereként, azt új megrendelésként, a visszaküldött terméktől függetlenül kell kezelni, szóval ez esetben azt külön rendeld meg a weboldalon!

 

Visszavihetem személyesen is a csomagot egy budmil üzletbe?

A visszaküldeni kívánt termékeket személyesen bármelyik budmil Zrt. által üzemeltetett üzletbe is visszaviheted, ahol pénz-visszafizetési, illetve csereigényedet is kezelni tudjuk!

budmil üzletbe kérjük, hogy semmilyen módon NE küldj vissza csomagot! Ott csak személyesen van lehetőség elállást intézni!

Visszaküldhetem más módon is a csomagot?

Ha mégis egyénileg (posta, más futárszolgálat stb.) szeretnéd visszaküldeni a csomagot, megteheted!

A visszaküldés címe: budmil Zrt.       1033 Budapest, Szőlőkert köz 6.

Postai úton történő jelzés esetén ajánlott küldeményként, csomagként való jelzést fogad el a budmil Zrt.  Portós és utánvétes csomagot nem veszünk át!

Egyéb tudnivalók:

- A velünk kötött szerződés során a 45/2014. (II.26.) Kormányrendeletben – A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól – foglaltak szerint járunk el. 

- Nem érvényesíthető az elállási jog, ha a terméket a vásárlást követően használatba fogták (a kipróbálás esetét kivéve), kimosták vagy bármilyen átalakításnak vetették alá, feltéve, hogy a termék megfelel a rajta feltüntetett minőségi követelményeknek.

 - Az elállási jog gyakorolható:

 • már a megrendelt áruk kézhezvétele előtt írásban jelezve
 • a termék (ill. számla) kézhezvétele napjától számított 14 naptári napon belül
  • futárral (stb.) elküldve a budmil Zrt-nek, ez esetben a csomag feladásának időpontját vesszük figyelembe

  VAGY

  • írásban, a webshop@budmil.eu e-mail címre küldött nyilatkozattal, melynek elküldésétől számított újabb14 napnál semmiféleképpen sem később vissza kell küldeni a csomagot a budmil Zrt-nek.

 - Ha esetleg több aktuális megrendelésed is van, és a különböző rendelésekből származó termékeket egyszerre szeretnéd visszaküldeni, arra is van lehetőség, visszaküldheted ezeket egy csomagban.  

További információk: FELHASZNÁLÁSI ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 

 

Fizetési feltételek:

Amennyiben magyarországi címre kéri az árut, a következő fizetési módok közül választhat:

Utánvételes fizetési mód: A fizetés az áru átvételekor történik a futárnak, készpénzzel vagy bankkártyáaval. (Az utánvételes fizetés díja 290 Ft.)

Bankkártyás fizetési mód: Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártya elfogadási lehetőséget, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Webáruházunk az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

OTP vásárlói tájékoztató általános kártyás fizetésről

Az alábbi esetekben fenntartjuk a jogot, hogy a jövőben csak előzetes banki átutalásos fizetési móddal teljesítjük a megrendelést: 

  - amennyiben a vásárló egy korrekt módon teljesített rendelést nem vesz át, és a GLS a budmil Zrt. webshopjának költségén hozza vissza a csomagot;

  - amennyiben a vásárló többször él rövid időn belül az elállás jogával (visszaélésszerűen vásárol).

A fenti esetekben, amennyiben mégis bankkártyás fizetés történt, bankszámlára nem utalunk vissza, hanem az eredeti bankkártyás tranzakciót sztornózzuk.

Továbbá a vásárló tudomásul veszi, hogy a(z) budmil Zrt. (1033 Budapest Szőlőkert köz 6.) adatkezelő által a(z) https://budmil.eu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: számlázási név, számlázási cím, email cím

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

 

 

Sikertelen kézbesítés:

Amennyiben kiszállító partnerünk a megadott címen nem tudja kézbesíteni a csomagot, írásos értesítést hagy, illetve megpróbálja felvenni Önnel a kapcsolatot. Ezt követően még kétszer kíséreljük meg kiszállítani a csomagot. Háromszori sikertelen kézbesítést követően a megrendelést budmil Zrt. érvénytelennek nyilvánítja és törli. Ebben az esetben a budmil Zrt. fenntartja a jogot, hogy a jövőben csak előzetes banki átutalásos fizetési móddal teljesíti a megrendelést.

 

 

Vásárlás külföldről:

Külföldre csak EU-s tagországba áll módunkban terméket küldeni. A szállítási díjak az alábbi táblázat alapján automatikusan kalkulálódnak a megadott ország és a rendelés összegének függvényében. Külföldi rendelés esetén csak bankkártyás fizetést áll módunkban elfogadni.

(Az Ingyenes Szállítási promóciók csak Magyarország területére érvényesek!)

Szállítási díjak külföldre:

 

 

Kapcsolat:

Ha rendeléssel, oldalunkkal kapcsolatos, vagy egyéb kérdése van, a következő címeken, telefonszámokon érdeklődhet:

webshop@budmil.eu
budmil Zrt.
1033 Budapest Szőlőkert köz 6.
Tel.: +36-1-437 99 00 (H-Cs.: 8.00-16.00; P.: 8.00-15.30)
Fax: +36-1-437 99 99