Női polár pulóver a hűvös napokra

A tél beköszöntével előkerülnek a melegebb ruhadarabok, meg kell válnunk a szeretett lenge felsőktől és elő kell venni a kötött pulóvereket, kardigánokat. A hétköznapi, elegánsabb öltözködés megoldható egy-egy csinosabb vastag felsővel, de mi a helyzet a sporttal, az aktív mozgást igénylő tevékenységekkel? Erre a kérdésre a megoldás egy kényelmes és meleg polár pulóver. Ha érdekel a polár felsők titka, ne habozz és olvass tovább!

Részletek

Milyen télikabátot vegyek?

A megfelelő télikabát kiválasztása egyszerű dolognak tűnik, azonban az egyre kiszámíthatatlanabb téli időjárás megnehezíti az egyébként sem olyan könnyű feladatot. Te is mindig bajban vagy, hogy milyen stílust válassz, ami tökéletesen megfelel az irodában, de az esti randin is? Olvasd el bejegyzésünket, hogy idén könnyebb legyen a döntés!

Részletek

Divatos női kabátok 2019

Épp, hogy csak beszerezted az idei szezon legmenőbb bőrkabátját, de máris itt a hideg és a télikabát vásárláson kell gondolkodni. A divatmagazinokat és az internet legmélyebb divatbugyrait fürkészve változatosabbnál változatosabb, színesebbnél színesebb kabát trendekre bukkanhatunk. De mégis melyik az, ami leginkább a te egyéniségedhez passzol? Tarts velünk, mi segítünk választani

Részletek