„Az első hátizsákom” – Így válassz kisiskolás gyermeked számára iskolatáskát!

A megfelelő iskolatáska kiválasztása nem könnyű feladat és sok fejfájást okozhat a szülők számára. Éppen ezért időben kell megkezdeni a tökéletes darab után a keresést. Úgy tűnik, mintha csak tegnap ballagtak volna el az óvodából a legkisebbek, nyár közepe van, mintha rengeteg idő lenne arra, hogy megtaláld a tökéletes hátizsákot kisiskolás gyermeked számára. Hálás leszel magadnak, ha már most elkezdesz foglalkozni a témával, így felkészülten és tájékozottan fogsz vásárolni, ha eljön az ideje. Mi segítünk! Ezekre a szempontokra figyelj kisiskolás gyermeked iskolatáskájának kiválasztásakor!

Részletek

Ezeket az ingeket válaszd nyáron a hőségben!

A legtöbb irodában a dress code nyáron is megköveteli, hogy a férfiak ingben járjanak dolgozni. Bár a munkahelyeken legtöbbször kellemes, légkondicionált légkörben töltheted el azt a nyolc és fél órát minden nap, reggel az irodáig, délután pedig a hazáig vezető út alatt is fontos, hogy kényelmes, komfortos öltözékben legyél a nagy hőségben. Összeszedtük neked azokat az ingeket, amelyeket előszeretettel ajánlunk neked a legnagyobb kánikulában is.

Részletek

Milyen fürdőruhát vigyünk magunkkal aktív nyaralásunkra?

Egyre többen vágynak a nyaralásuk alatt aktív időtöltésre. Az elmúlt évek során sokkal több helyen elérhetőek az aktív sportolási lehetőségek. Az áruk is kedvezőbb lett, így a vízpartra látogatva mindenki számára elérhetővé váltak a vízi- és partmenti sportok. Kajakozás, kenuzás, parasailing, cliffjumping, strandröplabda, jetski, suppozás és szörfözés, csak, hogy néhányat említsünk a már-már végtelennek tűnő kínálat közül. De milyen fürdőruhát is érdemes viselnünk az említett tevékenységek során? Segítünk megtalálni az igazit, az aktív nyaralás szerelmeseinek!

Részletek