Hódítanak a kockás ingek!

Egy dolgot bizton állíthatunk: a kockás ruhadarabok sosem mennek ki a divatból. Természetesen vannak időszakok, amikor háttérbe szorítják őket más trendek, ilyenkor kevesebbet látni belőle a nemzetközi divatmárkák polcain és az utcákon is. Időről-időre azonban visszatér a kockás divat. Egyetlen ruhadarabnál azonban nem hullámzó ez a trend, mégpedig a férfi ing esetében. Nézzük meg, hogy milyen kockás férfi ingeket érdemes beszerezni a 2019-es tavaszi és nyári szezonban!

Részletek

2019 nagy kedvence: a szabadidő nadrág

Az elmúlt években visszatért a nemzetközi divatmárkák polcaira a kényelmes szabadidő ruha. A legnagyobb márkák a divatbemutatóikon, kifutóikon a ’90-es éveket idéző szetteket jelenítik meg, aminek valljuk be sokan örülünk. Ki ne élvezné, ha kényelmes és laza szettben lehet, ami ráadásul még divatos is? Az idei évben tovább hódítanak a szabadidő szettek, így megmutatjuk nektek, hogy 2019-ben milyen darabokat érdemes beszereznetek.

Részletek

Férfi póló divat 2019-ben

A tavasz közeledtével ideje előszednünk a szekrény mélyéről a tavaszi, nyári szetteket. Persze, a gardróbváltással kéz a kézben jár a szortírozás is, így elgondolkozhatunk, hogy milyen új, trendi darabokkal pótoljuk a kiszelektált darabokat. Nézzünk is körbe mik lesznek a 2019-es év férfi póló trendjei.

Részletek