Lehetőséged van csomagod ellenértékét a rendelés során azonnal bankkártyával, vagy a csomag kézbesítésekor utánvéttel - készpénzel vagy bankkártyával - kifizetni! A kézbesítés során ÉRINTÉSMENTES csomagátadást biztosítunk!

 

Szállítási költségek Magyarországon:

  • Házhozszállítás: 1 490,- Ft (A megrendelt termékeket futárszolgálattal küldjük. A futárnál készpénzzel és bankkártyával is tudsz fizetni! A házhozszállítási költség Magyarország bármely pontjára ugyanannyi.)
  • GLS csomagpontra történő szállítás: 1 190,- Ft
  •  
  • GLS csomagautomatába történő szállítás:    990,- Ft
  • Bolti átvétel esetén: 0 Ft (A budmil Zrt. által üzemeltetett üzletekbe a szállítás ingyenes! Csak a rendeléskor történő bankkártyás fizetéssel lehetséges ezt a szállítási módot választani!)

INGYENES kiszállítás: 20 000 Ft  feletti végösszegű vásárlás esetén Magyarország területén INGYENES a házhozszállítás és a GLS csomagpontra/automatába történő szállítás!

A rendszer a rendeléskor automatikusan kalkulálja a szállítási költséget. 

Kérjük, hogy sérülten kézhez kapott csomag esetén az átvételi elismervényt csak abban az esetben írd alá, ha a csomagot tételesen ellenőrizted, mert az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Szállítási / Átvételi határidő

  • A megrendeléseket általában a rendeléstől számított kb. 3-4 munkanapon belül kiszállítjuk, illetve bolti átvétel esetén átvehető státuszba kerül (utóbbiról minden esetben EMAIL-BEN ÉRTESÍTÜNK!).
  • Ha számos terméket rendelsz, általában megnövekedett, kb. 6-8 munkanapos szállítási idővel kell számolni, mivel rendelésed tételei ekkor több raktárból kerülhetnek összegyűjtésre.

Ha pontosabb információt szeretnél, kérjük, hogy érdeklődj a rendeles@budmil.hu email címen! A szállító cég nem vállalja, hogy telefonon értesítést ad a szállítás pontos időpontjáról, ezért javasoljuk olyan szállítási cím megadását, ahol munkanapokon és munkaidőben elérhető!

Sikertelen kézbesítés 

Amennyiben kiszállító partnerünk a megadott címen nem tudja kézbesíteni a csomagot, írásos értesítést hagy, illetve megpróbálja felvenni Önnel a kapcsolatot. Ezt követően még kétszer kíséreljük meg kiszállítani a csomagot. Háromszori sikertelen kézbesítést követően a megrendelést budmil Zrt. érvénytelennek nyilvánítja és törli. Ebben az esetben a budmil Zrt. fenntartja a jogot, hogy a jövőben csak előzetes banki átutalásos fizetési móddal teljesíti a megrendelést.

Szállítás külföldre:

Külföldre csak EU-s tagországba áll módunkban terméket küldeni. A szállítási díjak az alábbi táblázat alapján automatikusan kalkulálódnak a megadott ország és a rendelés összegének függvényében. Külföldi rendelés esetén csak bankkártyás fizetést áll módunkban elfogadni.

(Az Ingyenes Szállítási promóciók csak Magyarország területére érvényesek!)

Szállítási díjak külföldre:

 FIGYELEM! Nagy-Britanniába jelenleg nem lehetséges a csomagküldés!

 

Fizetési feltételek:

Amennyiben magyarországi címre kéri az árut, a következő fizetési módok közül választhat:

Utánvételes fizetés: A fizetés az áru átvételekor történik a futárnak, készpénzzel vagy bankkártyával. (Az utánvét díja 290 Ft!)

Bankkártyás fizetés: Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártya elfogadási lehetőséget, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Webáruházunk az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

OTP vásárlói tájékoztató általános kártyás fizetésről

Az alábbi esetekben fenntartjuk a jogot, hogy a jövőben csak előzetes banki átutalásos fizetési móddal teljesítjük a megrendelést: 

  - amennyiben a vásárló egy korrekt módon teljesített rendelést nem vesz át, és a GLS a budmil Zrt. webshopjának költségén hozza vissza a csomagot;

  - amennyiben a vásárló többször él rövid időn belül az elállás jogával (visszaélésszerűen vásárol).

A fenti esetekben, amennyiben mégis bankkártyás fizetés történt, bankszámlára nem utalunk vissza, hanem az eredeti bankkártyás tranzakciót sztornózzuk.

Továbbá a vásárló tudomásul veszi, hogy a(z) budmil Zrt. (1033 Budapest Szőlőkert köz 6.) adatkezelő által a(z) https://budmil.eu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: számlázási név, számlázási cím, email cím

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

 
webshop@budmil.eu