Lábbeli

A divatos, kényelmes cipő kiválasztása nehéz döntés, hiszen sok esetben csak az egyik tényező van jelen. Kínálatunkban garantáltan olyan lábbeliket találhatsz, amelyek amellett, hogy megbízhatóak, strapabírók és stílusosak is! A cipő mindig fontos részét képezi a megjelenésnek, de érdemes olyan darabot választani, ami vigyáz lábad egészségére is.

Miért fontos, hogy kényelmes cipő legyen a lábadon?

Gyakran megfeledkezünk arról, hogy testsúlyunk egészét nap mint nap lábainkon hordjuk. Lábunk alkotja az alapzatot, amin az építmény áll. Ha az alapzat rossz talajra kerül felépítésre, rossz a szigetelése és gyenge minőségi anyagokat használnak hozzá, hajlamos lehet a megrogyni, ami kihatással van a teljes épületre. Ugyan ez igaz a lábainkra is, és testünkre is. Ha nem figyelünk oda lábunk, talpunk egészségére, az kihatással van az egész testtartásunkra, az egész testünkre. Karbantartásuk egy kényelmes cipő viselésével kezdődik. Egy átlagos utcai cipő rajta van az ember lábán naponta akár 8-10 órát is, így nem mindegy, hogy azt jó érzéssel viseljük-e. Fontos a stílus és a dizájn, de a cipő talpbélésének, bélésének és formájának kialakítása sem elhanyagolandó. A megfelelő textil bélés kiválasztása biztosítja az optimális hőérzetet a lábaknak, a memóriahabos talpbélés pedig meghatározó eleme a kényelmes cipőknek.

Utcai cipő memóriahabos talpbéléssel

A memóriahabos talpbélést a futócipőknél kezdték el alkalmazni először. Ma már egyre több sneaker és sportcipő is rendelkezik ezzel a plusz kényelmi funkcióval. A budmil tervezők nem csak sportos stílust kedvelőkre gondoltak, így az utcai cipő kínálatunkba tartozó darabokat is elláttuk memóriahabos talpbéléssel. A memóriahabos kialakításnak köszönhetően ezen típusú kényelmes cipő talprésze illeszkedik a láb formájához, ezért járás közben a talp azon részeit támasztja meg, melyekre a legnagyobb súly nehezedik. Minden lépés könnyeddé válik, így kevésbé fárad el a láb.
Kínálatunkban elérhető memóriahabbal ellátott női utcai cipő, valamint kényelmes férfi cipő is.

Szabadidőcipők sportoláshoz

A budmil szabadidőcipők megfelelőek kültéri sportoláshoz, túrázáshoz és egyéb, nagyobb mozgást igénylő tevékenységekhez, hiszen beépített sarok becsapódás tompító és csillapító elem ügyel lábad biztonságára, a memóriahabos kialakítás pedig kényelmére. Kínálatunkban megtalálod a letisztult, egyszerűbb darabokat a színesebb, változatos párok mellett. Női és férfi kényelmes szabadidőcipők egyaránt elérhetők webáruházunkban!