Cipőméret számítás helyesen

Az online áruházak egyre népszerűbbek, hatalmas forgalmat generálnak nap mint nap. Amellett, hogy rendkívül kényelmes a rendelés folyamata, a kínálat is igen változatos. A webáruházaknak egyetlen hátrányuk van: nincs lehetőségünk felpróbálni a kiválasztott darabokat, mielőtt megvásárolnánk őket. Ezért is fontos, hogy ismerjük saját méretünket, valamint a gyártó által megszabott méretezést. Cipők vásárlása során kiemelten fontos, hogy a cipőméret számítás helyesen történjen. 

Bejegyzésünkben segítünk neked abban, hogyan válaszd ki a tökéletesen passzoló cipőt a lábadra.

Részletek

Milyen a 2020-as divatcipő?

Egy új év beköszöntével mindenki tűkön ülve várja, hogy milyen ötletekkel állnak elő a divattervezők, milyen cipőket dobnak a gyártók a piacra. 2020-as divatcipő nem sokban különbözik a 2019-es trendtől, habár idén a klasszikusok mellett megjelennek extravagáns darabok is, amelyeket eddig még nem láttunk a kifutókon.

Ha igazi cipőrajongó vagy, egy percig sem kell félned, hiszen a budmilnál 2020-ban is minőségi divatcipőket találhatsz. Olvasd el bejegyzésünket, amelyből kiderül, milyen utcai cipők közül válogathatsz!

Részletek

3 tipp a fehér cipő tisztításához

Bátran kijelenthetjük, hogy a fehér sportcipő egy örök klasszikus, szinte mindenki szekrényében lapul egy-két párral. Ez a darab tökéletesen megállja a helyét sportosabb és elegánsabb szettekhez. Egyetlen hátránya van ezeknek a lábbeliknek: minden apró folt meglátszik rajtuk, így rendkívül nehéz a fehér cipők tisztítása.

Ha veled is gyakran előfordul, hogy koszos a kedvenc lábbelid és sokszor már szégyelled felvenni az utcára, tarts velünk! Bejegyzésünkben bemutatunk pár tuti tippet, hogyan legyen mindig fehér a kedvenc cipőd.

Részletek
'