Őszi-téli férfi pulcsi divat

Ha beköszönt az ősz és vele együtt a hűvösebb idő, akkor egy kényelmes kötött férfi pulcsi vagy egy vagány hoodie nem hiányozhat a ruhatárunkból. A férfi pulcsit hordhatod kabát nélkül, bőrkabáttal vagy steppelt dzsekivel, de egy télikabát alá is kényelmesen elfér. Milyen fazont kötelező beszerezned idén? Megmutatjuk, miből válogathatsz, és hogyan tudod hordani a férfi pulcsit úgy, hogy igazán trendi legyél.

Részletek

Stílus és elegancia a mindennapokra

Egy komoly férfi számára az elegancia nem csupán a munkahelyen, egy üzleti tárgyaláson, egy romantikus vacsorán lehet fontos, hanem a mindennapokban is. Az öltöny-nyakkendő klasszikus kombón kívül szerencsére a férfi ruházat sokféleképpen lehet stílusos és egyben kényelmes is. A megfelelő ing többnyire elengedhetetlen darabja az elegáns öltözködésnek, de mi legyen a nadrággal?

Részletek

Így viseld nyáron a női farmer rövidnadrágot!

Tudsz stílusosabb viseletet a nyári hónapokban, mint egy jó minőségű női farmer rövidnadrág? Igazán trendi lehetsz egy jól kiválasztott darabban, főleg, ha megfelelő kiegészítőkkel párosítod. Megmutatjuk, hogy melyek az idei női farmer rövidnadrág trendek, és hogyan érdemes viselni kedvenc darabodat.

Részletek