A kezdetek

A budmil Kft. 1990-ben néhány tízezer USD alaptőkével alakult meg, a cég tevékenységét 2006-tól Részvénytársaságként folytatta. Az alaptőke időközben elérte a 2 millió USD-t. Az elmúlt évtizedek fejlődési íve alapján megállapítható, hogy a budmil sikerrel aknázta ki a piaci trendek változásait. A háttérben azonban komoly szakmai tapasztalat, a nemzetközi divattrendeket és a piac igényeit figyelembe vevő kreatív termékfejlesztés, állandó megújulás, magas minőségi elvárások, a piaci környezethez való folyamatos alkalmazkodás és a reális árképzés húzódik meg.

1999 januárjában a budmil Kft. (jelenleg Zrt.) új telephelyre költözött. Itt zöldmezős beruházás keretében alig több mint 6 hónap leforgása alatt valósította meg a korszerű logisztikai központként működő új székhelyet, mely raktározásra és árukezelésre összesen 6300 négyzetmétert hasznosíthat.

 

A vállalat

A cég 180-nál is több főt foglalkoztat országszerte. A szakmailag magasan kvalifikált munkatársak gondos és hozzáértő munkája a magas minőségi igények megvalósításának záloga.

A saját tulajdonú kiskereskedelmi hálózatunk folyamatos bővülése folytán mára 47 saját üzletünk van országszerte és további boltnyitásokat tervezünk a jövőben is. Számos franchise üzletet is nyitottunk mind Magyarországon, mind a környező országokban.

Nem hagytunk fel a nagykereskedelmi tevékenységgel sem.

 A változó vásárlói szokások miatt egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az online értékesítésre is. A webáruházunk növekvő forgalmát aktívan támogatjuk marketinggel és folyamatos megújítását szem előtt tartva fejlesztjük azt.

 

A termékek

Az eredeti budmil termékkollekció a sport és iskolatáskáktól indult, fokozatos bővülése után azonban mára elmondható, hogy a budmil a kibővült táska kínálat mellett, divatos, főként utcai ruházati termékeket forgalmaz.

A választékban megtalálhatóak az iskolatáskák, sport- és hátitáskák, oldaltáskák, divattáskák, férfi és női télikabátok, széldzsekik, jeans,  joggingok, pulóverek, ingek és blúzok, pólók, shortok, fürdőruhák, úszósapkák, úszószemüvegek, zoknik, sapkák, utcai és sportcipők, papucsok.

 

Célok és tervek

A budmil célja a piac növekvő követelményeinek megfelelni; mind a termékekben, mind a szolgáltatásokban már megvalósított minőségi színvonalat tovább emelni. A célcsoport az az igényes lakossági réteg, akik a 25-55 éves korosztályhoz tartoznak, és szeretik a divatos, kényelmes utcai viseletet. A célcsoport folyamatos bővítésével a budmil egyre szélesebb rétegeket kíván megnyerni vásárójának.

Cégünk szlogenje: „Leisure and pleasure...a könnyedség öröme"