Polár felső

Polár pulóver

Egy férfi ruhatárban legtöbbször praktikus, funkcionális és letisztult darabok kapnak helyet. A polár pulóver az egyik olyan a hosszú ujjú felsőrészek közül, amely mindhárom követelményt teljesíti. 

Férfi polár pulóver

A budmil férfi polár pulóverek letisztultak, a legtöbb modell egyszerű színösszeállításban kapható. Éppen ezért rendkívül jól kombinálhatók utcai viselettel és sportruházattal is. A téli napokon egy farmer, meleg cipő, bakancs párosításával, aláöltözetként kiválóan megállja a helyét. Kora tavasszal és ősszel kabát nélkül, magában is melegen tartja felsőtestünket.

A cipzáros pulóver könnyen magunkra kapható akkor is, ha a munkahelyen fázunk, vagy ha csak leszaladnánk a közeli boltba. Egyes darabok levehető kapucnival készültek el, így, ha zavar minket a téli kabát alatt a felesleges réteg, nyugodtan leszedhetjük. Emellett a cipzáras zsebek alkalmasak zsebkendő, iratok, telefon és pénz tárolására is.

Férfi polár pulóver

Polár pulóver

Polár pulóver sportoláshoz

A polár pulóver számos olyan tulajdonsággal bír, mely előnyünkre válik sportolás közben és után. Amellett, hogy kényelmes, minőségi anyagból készült, könnyen tisztítható és mosás után villámgyorsan szárad. A legfontosabb és egyben legjobb tulajdonsága, hogy bent tartja a hőt, amit testünk termel, viszont nem szívja fel úgy a nedvességet, mint egy pamut pulóver.

Magasított nyakának köszönhetően futás közben védi a nyakat a hideg széltől. Azonban, arra mindenképp érdemes figyelni, hogy a hidegebb napokon vigyünk magunkkal a sportoláshoz sapkát, téli kesztyűt és sálat is, hogy megfelelő hőmérsékleten tartsuk testünket, ezzel megelőzve a sérüléseket és meghűlést.

Polár pulóver előnyei

A polár felső minden téren megállja a helyét. Sportolás közben élvezhetjük ki a legtöbb pozitív tulajdonságát, miszerint hőtartó képességgel bír, nem szívja magába a nedvességet és gyorsan szárad. Emellett meg kell említenünk, hogy a polár pulóver munkaruhaként is jól funkcionál, főleg a kültéri fizikai munkák során. A polár pulcsik kezelése rendkívül egyszerű, anyaguk nem gyűrődik, így bármikor betehetjük táskánkba, sőt még tárolása sem igényel különös figyelmet.

Nézz közül a budmil polár pulóverek kínálatában, és rendeld meg a méretednek megfelelő darabot webáruházunkból!