Kabát, dzseki

Az időjárás szabja meg, hogy egy női tavaszi kabátot, vagy egy téli melegebb darabot veszünk fel. Viszont az egyén az, aki megszabja, hogy milyen stílusú legyen a kiválasztott női kabát. Éppen ezért úgy alakítottuk ki a budmil 2020-as kabát kollekcióját, hogy mindenki megtalálja a hozzá legjobban passzoló viseletet. 

Kínálatunkban megtalálod az ízlésednek megfelelő darabot, amelyet bármely alkalom során bátran viselhetsz. Széles választékunkban az egyszerűbb, letisztultabb darabok mellett a színesebb kabátok is megtalálhatók, így egy kis vidámságot és életet csempészhetsz viselésükkel a szürkébb hétköznapokba. 

Divatos budmil női téli kabát 2020

A női téli kabát kínálat nem ismer határokat! Szőrmés vagy szőrme nélküli, gombos vagy cipzáras, esetleg extravagáns színekben pompázó? Idén egyikkel sem lőhetsz mellé! A divatos színek és fazonok visszaköszönnek a budmil 2020-as kollekciójában is, így egyéniségedre szabva választhatod ki azt a téli, meleg darabot, amely hű társad lehet a zord, szeles napokon.

Ma már nem csak a fekete és annak árnyalatai között válogathatunk, hanem felkapottak a merész színek a téli kabát kínálatban. Divatos a kheki, élénkpiros, sőt a rozsdabarna, sárga és pink különböző változatai is. A legfontosabb, ha vagányabb színű téli kabátot választasz, hogy öltözéked többi darabja visszafogottabb, lágyabb színeket tartalmazzon.

Mire figyelj a női téli kabát választása során?

Ha a női dzsekik és kabátok között nézelődsz, érdemes több szempontot is figyelembe venni, mielőtt kosaradba teszed a kiválasztott darabot:

  1. Az egyik, ha nem a legfontosabb szempont, hogy ne fújja át a szél, melegen tartson a mínusz fokokban is. A jó bélés egyenlő a jó szigeteléssel, sőt az sem árt, ha egy hatalmas kapucni is tartozik hozzá, amely megvédi frizurádat és fejedet a széltől, hidegtől.
  2. Tudj alá öltözni. Amennyiben egy blúzon kívül más nem fér alá, akkor az esetleg tavaszi vagy kora őszi kabátkának elmegy, de semmiféleképpen sem télikabát. Legalább egy pulcsi férjen alá úgy, hogy kényelmesen tudj mozogni a kabátodban.
  3. Az ízlésed alakítja az egyéni stílusod, de fontos figyelembe venni testalkatod is. Ha alacsony vagy, keskeny derékkal és széles csípővel, akkor a derékban szűkített vagy övvel rendelkező darabok neked tökéletesek, de ha nincs olyan formás derekad, inkább kerüld az előbbieket és egy kicsit bővebb fazont válassz. Az ideális hosszméret, ha a térdig ér a kabát, alacsonyabb hölgyeknél ez a hossz inkább a fenék alatt pár centiméterrel legyen.

Találd meg a budmil női téli kabát kollekciójában azt a minőségi, divatos darabot, amely megfelel a legtöbb szempontnak!  

Milyen egy jó női tavaszi kabát?

Nyugodtan állíthatjuk, hogy minden igényes nő számára fontos a külső megjelenés. A női tavaszi kabát vásárlása során is szem előtt tartják, hogy mindig alkalomhoz illő legyen, idomuljon az alakjukhoz, és persze színben is passzoljon a ruhatárjukban pihenő ruhákhoz. 

A stílus ugyan meghatározó, de nem mehetünk el a többi lényeges funkciója mellett sem.

  1. Egy női tavaszi kabát mindig legyen praktikus. Nem ritka, hogy tavasszal egyik pillanatról a másikra, a napsütéses reggelből, hóviharos délután alakul ki. Az ilyen esetekben jól szolgálhat a sportosabb,kapucnis női kabát, melynek nyaki része magasra gombolható.
  2. A kaotikus időjárásra felkészülve egy jó széldzseki vízálló, ugyanakkor lélegző anyagból készül.
  3. A belső és külső zsebek méretüktől és kialakításuktól függően praktikus funkciót tölthetnek be a mindennapokban. A zipzározható zsebek extra biztonságérzetet adnak, ha értékeink megóvásáról van szó.
  4. A női kabátok esetében a gumizsinórral állítható derékrész egy elegáns, rejtett megoldása az alak kiemelésére. A hosszított fazonú kabátoknál az övvel szűkíthető verzió is ideális lehet.
  5. A márka, a ruházati bolt hozzáadott értéke is kiemelt szerepet játszik. Az online vásárlás során fontos, hogy megfelelő információt kapjunk a kabátok méretéről, szabásáról, gyors legyen a kiszállítás, adott esetben (pl. méretprobléma) lehetőségünk legyen visszaküldeni a megvásárolt terméket.

Ne hagyd ki a budmil 2020-as női tavaszi kabát kínálatát!  

Az elegánsabb viselet mellett a sportosabb stílus kedvelői is garantáltan megtalálják kínálatunkban a számukra ideális darabot! Mi biztosítjuk számodra a minőséget és a kényelemet egyaránt! Kabátjaink a divat területén is megállják helyüket, ezért időtálló darabjai, állandó lakói lehetnek ruhatáradnak. Nézz körül a budmil tavaszi női kabát kínálatában és szerezd be egyéniséged új szószólóját!