Ing, blúz

Az ing a férfias és stílusos megjelenés alapdarabja, így egy elegáns, testalkathoz illő inggel nem lehet mellé nyúlni. A hosszú vagy rövid ujjú férfi ing zakóval vagy anélkül, alkalomhoz illő nyakkendővel mindig divatban marad. Az ingviseléshez tartozó alapszabályok betartásával férfi vásárlóink elérhetik a tökéletes hatást megjelenésükkel. Segítünk, hogy kínálatunkban mindenki megtalálja a hozzá legjobban passzoló, legideálisabb férfi inget.

A nélkülözhetetlen darab minden férfi ruhásszekrényében

Az hosszú és rövid ujjú férfi ing, legyen mintás vagy egyszínű, megfelelő kiegészítőkkel, jól kiválasztott nadrággal és cipővel kombinálva elegáns, de akár sportos, hétköznapi viselet lehet. Míg régebben a fehér ing, úgy ma már a színes változatok is minden férfi szekrényében kötelező darabnak számítanak, így a budmil is mindig megújuló kínálattal várja vásárlóit. A vékonyabb testalkatú férfiak számára a Slim fit, Modern fit fazonokat ajánljuk, míg a teltebb férfiak ruhatárának elengedhetetlen eleme a Regular fit hosszú és rövid ujjú ing. Öltönyhöz minden esetben hosszú ujjú, egyszerű inget viseljünk, hozzá színben és mintában passzoló nyakkendővel. Az öltöny nélküli viseletnek végtelen variációja létezik, az egyén stílusához és testalkatához igazodva.

Hosszú ujjú ingek eleganciája

A budmil hosszú ujjú ing letisztult megjelenést biztosít viselője számára, így munkába, esküvőkre és egyéb, különleges alkalomra is kitűnő választás. A hosszú ujjú ing a nadrágba betűrve egy formális viselet, míg betűrés nélkül hanyag eleganciát sugároz, amely egy lazább, kötetlenebb alkalomkor ideális választás. A hosszú ujjú ing alá nyáron egy atléta felvétele javasolt, hogy elkerüljük az izzadtságfoltokat és magabiztos megjelenést nyújtsunk a kánikulában is. A budmil hosszú ujjú ing jól szellőző pamut vagy len anyagból készült, amely megakadályozza a kellemetlen meglepetést. 

 

Hosszú ujjú férfi ing

Hogyan viselj rövid ujjú inget?

A budmil kínálatában a rövid ujjú ing is megtalálható, amely leginkább a nyári hőségben állja meg a helyét. Egy lazább farmer shorttal, bermudával kényelmes viselet a hétköznapokra. A rövid ujjú inget nem sok választja el a pólótól, így a formális eseményekre hosszú ujjú inget ajánlott felvenni. A rövid ujjú férfi ing különböző mintákkal, feliratokkal a lazább napok nélkülözhetetlen eleme. A budmil rövid ujjú férfi ing kínálatában található darabok komfortos, jól szellőző anyagból készültek.

A budmil széles férfi ing kínálatában minden darab visszatükrözi az eleganciát és a stílust, kedvező áron magas minőségű, kényelmes ingeket találhatnak vásárlóink webáruházunkban.