Rövid ujjú ing

Férfi rövid ujjú ing

A legtöbb férfi szereti az elegánsabb ruhadarabokat, hiszen akár egy üzleti megbeszélésről, akár egy kirándulással egybekötött hétvégi programról legyen szó, egy divatos rövid ujjú ing határozottabb és kellemesebb megjelenést biztosít.

A rövid- és hosszúujjú férfiingek egyik legnagyobb előnye, hogy szinte bármilyen testalkatra és alkalomra találunk megfelelő inget.

Szerencsére számos változata létezik a rövid ujjú ingeknek, vékonyabb testalkatúak számára ideális választás a slim fit, míg a lazább stílust kedvelők bátran válogathatnak a regular és modern fit darabok között.

Nézz szét kínálatunkban, hiszen egy short sleeve férfiing tavasztól őszig a legjobb döntés!

Kockás rövid ujjú ing, vagy minta nélküli?

A kockás ingek eredetileg az Egyesült Államokban terjedtek el, mára már számos mintával és színben kaphatóak. Az elmúlt évtizedekben sok híresség, zenekar is viselte. Az eredeti amerikai változat piros fekete kockás flanel anyagú volt, de a kockás ingek térhódítása nem állt meg itt. Vannak örökké divatos darabok, minőségi, jól szellőző alapanyagokból készült ingek, amelyek közül válogathatunk.

A kockás ingek jellemzően a lezserebb stílust képviselik, komolyabb üzleti megbeszélésekre, ünnepi eseményekre a csíkos és egyszínű ingeket javasoljuk. Ahol a dress code elnevezése casual egy meghívón, azaz lezser vagy kényelmes, ott remek választás lehet egy kockás ing is farmerrel és sportcipővel, akár zakóval kiegészítve.

A csíkos, aprómintás vagy egyszínű ingek komolyabb üzleti megbeszélésekre is megfelelőek lehetnek, természetesen érdemes az ingek színét a többi ruhadarabhoz illően megválasztani. 

Rövid ujjú ing | budmil

Férfi rövid ujjú ing

Ingek a hétköznapokban

A férfiingek egyet jelentenek az eleganciával. Ki ne látott volna családi fotót, melyen férfi felmenőink büszkén állnak a képen és szinte kivétel nélkül inget viselnek? Természetesen ez a hagyomány és kulturális szokás abból is fakad, hogy az ing viselése egyfajta tisztelet a társaságban lévők felé, de ez nem csak az ünnepek alkalmával mutatható meg.

A vidámabb, stílusos ingek egy-egy hétköznapon is kellemes látványt nyújtanak, emellett a minőségi anyagokból készült rövid ujjú és hosszú ujjú budmil ingek kényelmes viseletet is biztosítanak számunkra.

budmil márkás és trendi ingek

Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, hogy mindig a trendeknek megfelelő színű és fazonú ingek legyenek elérhetőek. A budmil ingek széles választéka lehetőséget kínál, hogy mindenki megtalálja a hozzá leginkább színben, mintában és fazonban illő férfi inget.