Igényelj budmil Club Card-ot a webshopban vagy üzleteinkben, és vásárlásaid után kedvezményt kapsz!

HA MÉG NINCS Club Cardod:

Regisztrálj a webshopban, (vagy ha már regisztrált vásárló vagy), igényelj Club Card-ot a Profil menüben a  Club Card információknál!,

budmil Club Cardot bármelyik saját üzletünkben is igényelhetsz.

 

HA MÁR RENDELKEZEL Club Carddal:

Egy rövid regisztrációt követően (Club Card regisztráció) már webshopunkban is használhatod. 

Aktuális kedvezmény szintem megtekintése (Belépés után/Profil menü) >>

 

A Club Card használata előtt kérjük, olvasd el az alábbi tudnivalókat! 

A Törzsvásárlói Program leírása

Ha már van Club Card-od, itt láthatod az aktuális kedvezmény szintedet (Belépés után/Profil menü/Club Card információk) >>

A Törzsvásárlói Program egy sávos rendszer alapján működik, ahol az összesített vásárlásaid után kapsz kedvezményeket, különleges ajánlatokat.

Az azonnali kedvezményt – melyet a Kosárnál is jelölünk – az előző 36 havi vásárlásaid összege alapján kapod. 

Azonnali kedvezményed az alábbi mértékben alakul:


Hogy éppen melyik sávba tartozol, webshopunkban megállapíthatod a Profilodnál a Club Card Információk menüpont alatt.

Ha az aktuális vásárlásoddal magasabb kedvezménysávba kerülsz, akkor a magasabb kedvezményt a következő vásárlásodra fogod megkapni.

Figyelem!: Törzsvásárlói kedvezményt csak teljes árú termékekből tudunk adni, illetve más kedvezmény / promóció esetén nem vonódik le a törzsvásárlói kedvezmény! (De a vásárlás összértéke belekerül az összesített vásárlásokba!)

 

A Törzsvásárlói Programban résztvevő budmil üzletek: a budmil Zrt. által üzemeltetett üzletek (kivéve budmil Outlet Polgár és budmil Outlet Biatorbágy). A budmil Outletekben a Törzsvásárlói kedvezmény nem érvényes!

 

A Törzsvásárlói kedvezmény teljes árú termék vásárlása esetén a webshopban automatikusan számolódik, melyet a Kosárnál jelölünk!

 

Törzsvásárlói program időtartama:
A törzsvásárlói program határozatlan időtartamú. A budmil jogosult bármikor megszüntetni/módosítani a programot a törzsvásárlók értesítése mellett. Az értesítés a budmil üzletekben, illetve a társaság honlapján elhelyezett közlemény útján történik.

 

Felelősség:

A budmil nem felel a Club Card-dal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a Club Card elvesztése, ellopása, megsemmisülése, megsérülése miatti károkért.

 

Adatvédelem:

A Törzsvásárlói Programra vonatkozó adatekezelési tájékoztatót itt találod.