Kötött pulóver

A variációs lehetőségek és kombinációk nagy mesterének számít a férfi kötött pulóver. Viselhető inggel, pólóval, atlétával, vagy más felső nélkül. Vászonnadrág és farmernadrág is egyaránt illik hozzá, mindössze a színek párosítására kell odafigyelni. Ugyan az a darab lehet elegáns megjelenésünk nélkülözhetetlen része, ugyanakkor lezserebb, hétköznapi munkanapokhoz is abszolút passzolhat. A titok mindössze az, hogyan kombináljuk más ruhadarabokkal.

Az elnyúlt vagy elkopott férfi kötött pulóver helyettesítése nem mindig könnyű feladat egy férfi számára. Éppen ezért segítünk, hogy ügyfeleink megtalálhassák a számukra legmegfelelőbb kötött pulcsikat.

V-nyakú férfi kötött pulóver

Minden férfi ruhatárában ott kell, hogy szerepeljen legalább egy budmil v-nyakú kötött pulóver. Minőségi anyaga, szabása és szín variációi biztosítják viselője számára az elegáns megjelenést. Jól kombinálható inggel, de egy V-nyakú pólóval is jól mutat.

Környakú férfi kötött pulóver

A budmil környakú férfi kötött pulóver legalább olyan elegáns viselet egy inggel kombinálva, mint a v-nyakú verzió. Ing viselése során a gallér pulóveren belül hagyható, de a kis gallérral rendelkező ingek esetében kivezethető a pulóveren kívül is.

Zipzáros felső a lazább napokra

A budmil kínálatában elérhetők a zipzáros férfi kötött pulóverek is. Kapucnis és kapucni nélküli verzió közül is válogathatnak a vásárlók. A lazább hétköznapokra ideális választás. 

Minőségi pulóverjeink közt minden férfi megtalálhatja a tökéletes, alkalomhoz, időjáráshoz és stílushoz illő darabot.