Pólók

A női divat ikonikus ruhadarabjai a stílusos pólók, amelyekből sosem elég! A női póló kínálat változatos fazonokat, színeket és mintákat tartogat számunkra, amelyeket kombinálhatunk nadrággal, szoknyával, ahogy kedvünk tartja. Egy biztos: a megjelenésünk sosem lesz unalmas egy jól kiválasztott, divatos darabbal.

Női póló típusok

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat a női póló kínálatot tekintve, hiszen számtalan fazon, szín és minta között válogathatunk minden egyes szezonban. Az egyik legnépszerűbb fazon a kerek nyakú póló, amely kényelmes, de mégis divatos bármely alkalomra. A kerek nyakkivágás mellett sokan választják a V nyakú pólókat, amely nagyobb dekoltázst enged a hölgyeknek. Ezeknél a típusoknál már csak a galléros női póló lehet elegánsabb, amely bátran viselhető munkahelyre, különböző alkalmakra, de hétköznapokra is. A sportos divat kedvelői előszeretettel választanak oversize felsőket, amelyek laza, stílusos megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. A női póló kínálatban a lengébb darabok mellett a testhez álló, csinosabb fazonok között is válogathatunk.

A mintákat és színeket tekintve bátran kijelenthetjük, hogy a fehér női póló soha nem fog kimenni a divatból. Ezt a darabot párosíthatjuk farmerral, szoknyával, de elegáns, ráncolt nadrágokkal is. Az egyszerű, letisztult rövid ujjú pólók mellett a nyomott mintás darabok is hódítanak. Lehet akár virágos, figurás vagy feliratos, egyik mintás pólóval sem lőhetsz mellé.

Milyen női pólót válassz magadnak?

A női póló minden évszakban kitűnő választás, hiszen nyáron egy megfelelő minőségű, vékonyabb darab kellően szellőzik, azonban télen a vastagabb, pamutból készült pólók tökéletesen passzolnak pulóverek, kardigánok és blézerek alá. Nyáron a női póló rövid ujjú változatban a legszerencsésebb választás, ezért hőségben viselj inkább ilyen darabot, hogy még nagyobb kényelmet biztosíts magadnak.

Egy elegáns póló kiváló helyettesítője lehet a csinosabb ingeknek, ezért üzleti megbeszélések, szigorúbb dress code-ok esetén jó alternatíva. Ilyenkor válassz olyan felsőt, ami az egyszerűségre törekszik színben, mintában és fazonban egyaránt. A munkahelyre egy kis játékosságot bátran csempészhetsz az öltözékedbe fodrokkal, gombokkal és egyéb kiegészítőkkel.

A színek és fazonok mellett fektess kellő energiát a minőségi, jó anyagú pólók felkutatásába. Bármely alkalomra is választasz magadnak női pólót, törekedj arra, hogy kényelmes anyagból készüljön a ruhadarab. Ilyenkor érdemes arra is figyelni, hogy olyan fazont válassz magadnak, amely megfelelően illeszkedik alakodhoz és magasságodhoz. Úgy lehet igazán sugárzó a megjelenésed, ha nem lóg a póló a válladnál, nem csúszik ki a nadrágból és megfelelő szabással rendelkezik. Természetesen az oversize és cropp felsők esetén ezek a szabályok nem érvényesek, azonban a hagyományos fazonoknál fontos odafigyelni ezekre a tényezőkre.

Minőségi női póló

budmil női póló

A budmil női póló kínálatában megtalálhatod azt a fazont, amelyiket keresed! Női póló választékunkban helyet kapnak a kerek nyakú, V nyakú darabok, de galléros pólók közül is válogathatsz. Az egyszínű pólók mellett szeretjük a feliratos, nyomott mintás darabokat is. Kínálatunkban a stílus és divat mellett kiemelkedő hangsúlyt fektetünk a minőségre is, így kényelmes, megbízható pólót választhatsz magadnak bármely alkalomra. Az elegáns fazonok mellett a sportos darabok is elérhetőek webáruházunkban, hogy mindenképp megtaláld a saját stílusodhoz illőt.

Összegzés

A női póló kínálat legnépszerűbb darabjai a galléros pólók, a kerek és V nyakú darabok. A letisztult, egyszerű pólók mellett nagy sikernek örvendenek a nyomott mintás felsőrészek, amelyek bárhol, bármikor feldobják a megjelenést. A legfontosabb, amire érdemes odafigyelni, amikor női pólót választasz, az a minőség és a kényelem. A budmil női póló kínálatában megtalálhatod azt a darabot, amely örök lakója lesz ruhásszekrényednek.