Galléros póló

Galléros póló férfiaknak

A galléros póló sokakat megoszt, egyesek szerint inkább sportoláshoz illik, mások szerint üzleti közegben is megállja a helyét. Ahhoz, hogy megértsük, hogyan is vált az egyik legelterjedtebb ruhadarabbá a férfiak körében, érdemes egy kicsit visszakanyarodnunk a kezdetekhez.

A lovaspólósok számára nagyon fontos volt, hogy kényelmes, a mozgást nem akadályozó, de ugyanakkor praktikus ruhadarab legyen rajtuk játék közben. A pólóing elnevezés ekkor került be a köztudatba. Biztos mindannyian láttunk már olyan filmeket, ahol fess fiatalemberek vagy akár idősebb urak a lóról lepattanva elegyednek szóba a játékukat csodáló hölgyekkel.

A későbbiek során a galléros pólók összeforrtak a tenisszel, hiszen az etikett szerint elegáns, fehér galléros póló volt a kötelező viselet. Természetesen azóta számtalan helyen elterjedt, mivel praktikus, kényelmes viselet, ugyanakkor eleganciát sugall. A galléros pólók napjainkban már népszerűek a vitorlázók, a vadászok, golfozók és számos más szabadidős tevékenységet kedvelők körében, de sok cég munkaruhaként is használja, illetve már a hétköznapokban is közkedvelt viselet.

A legújabb férfi pólóing trendek

De mi vezetett a pólóing, vagy mai nevén galléros pólók ilyen mértékű elterjedéséhez?

A legvalószínűbb oka a töretlen sikernek talán az, hogy ezek a pólók amellett, hogy tavasztól őszig kényelmes, szellőző, mégis divatos ruhadarabok, jól mutatnak szinte minden testalkaton, legyünk akár sportos, vagy akár kicsit pocakosabb típusok.

Legfőbb jellemzői ennek a ruhadarabnak a kényelmes, rugalmas szegély az ujjak végén, pár gomb (teljesen begombolni manapság nem igazán javasolt, kivéve, ha az adott sportban elvárás), illetve természetesen a gallér, amit egy időben sokan felhajtva viseltek, de ez sem igazán ajánlott. A gallér felhajtása abban az esetben megengedett, ha mondjuk erős szél vagy napsütés elleni védekezés miatt hajtjuk fel.

Férfi galléros póló | budmil

Férfi galléros póló

Öltözz sportosan elegánsan budmil férfi galléros pólóval!

Változékony tavaszi estéken vagy egy hűvösebb nyári estén egy pulóverrel kiegészítve stílusos és elegáns megjelenést kölcsönöz számunkra. A budmil férfi galléros pólók megalkotásakor pontosan ezek a szempontok vezérelték a tervezőket: készüljön minőségi anyagokból, emellett legyen divatos és minden helyzetben remek választás. Tudjuk, hogy mi, férfiak nem feltétlenül vagyunk a divat megszállottjai, sok esetben előtérbe kerül a praktikusság egy-egy ruhadarab megvásárlásakor.

Természetesen mindenkinek megvan a kedvenc színe, fazonja, ma már szerencsére online is gyorsan és kedvező áron megvásárolhatjuk a leginkább tetsző férfi pólókat.

Biztosak vagyunk abban, hogy az összes férfinak van pár kedvenc galléros pólója, mert magabiztosságot, sportosságot és jó ízlést sugallnak, emellett még a kisbőröndben is könnyen elférnek.

Uraim, készen álltok a ruhatáratok felfrissítésére?