Kötött pulóver

A női kötött kardigánok és pulóverek minden nő ruhatárának alapvető elemei a hidegebb hónapokban, méghozzá azért, mert minden szituációban, a megfelelő kiegészítőkkel lehet őket viselni. Kevés olyan ruhadarab van, mint a női kötött pulóver, melyet szívesen viselünk, amikor egy bögre tea mellett kedvenc könyvünket olvassuk és akkor is, amikor egy fontos megbeszélésen kell részt vennünk. Egy egyszerű fekete kötött pulcsi, alatta egy inggel és egy sötétkék nadrággal bármilyen elegáns öltözéket igénylő szituációban tökéletes. Az elegáns női ruhák sokszor igen kényelmetlenek, de a kötött darabok olyan lehetőséget hoznak ruhatárunkba, aminek köszönhetően az elegancia és a kényelem egyszerre valósulhat meg. A kardigánok és pulóverek széles színválasztékban kaphatók, így ha egy kis színt akarunk hozni az ősz szürkeségébe, megtehetjük egy piros vagy sárga női kardigánnal, de a sötétszürke visszafogottabb színe is remek választás.

V-nyakú női kötött pulóver

A v nyakú női kötött pulóverek a legújabb trend a női ruha piacon, és nem véletlenül. Extra elegáns érzetet kölcsönöz a külsőnek, különösen, ha megfelelő színű pólót vagy inget viselünk alatta. Egy sötétszürke v nyakú pulóverhez tökéletes egy egyszerű fekete hosszúujjú, de a kék világosabb árnyalatai is illenek hozzá. Kísérletezz bátran a kombinációkkal, és válaszd a budmil kínálatából azt, ami a stílusodnak megfelel.

Női kötött pulóver

Női kötött pulóver 

Környakú női kötött pulóver

A környakú pulóverek legalább olyan elegáns viseletnek számítanak, mint a v nyakú pulóverek, és egyediségben sem maradnak alul. A budmil választékában mindenki megtalálja a neki megfelelő darabot. Színek és anyagok hatalmas választékával várunk téged.

Női kardigán

Az őszi napokon, amikor még nincs elég hideg egy igazi téli kabáthoz, de már nem is lehet lenge nyári öltözetben lenni, a női kötött kardigán az a darab, amihez fordulni kell. Tökéletes átmenetet biztosít. Meleg, puha anyaga és a cipzár vagy gomb nyújtotta kényelem felülmúlhatatlan kombinációban egyesül a kardigánokban. A budmil választékában meg fogod találni az új kedvenc őszi ruhadarabod.

Magasított nyakú női kötött pulóver

Egy szeretett, de mára elöregedett és ezért nem szívesen viselt pulóver helyettesítése nem könnyű feladat. Ebben a helyzetben arra szoktuk bátorítani vásárlóinkat, hogy próbáljanak ki valami újat. Ha valaki még sose kísérletezett magasított nyakú női kötött pulóverekkel, akkor eljött az ideje. Meglepően kényelmes és egyben elegáns viseletet biztosít.  Próbálj ki valami újat, és válassz egy magasított nyakú pulóvert a budmil weboldaláról!