Fürdőruha

Férfi fürdőnadrág, férfi úszónadrág

Gondoltad volna, hogy csak úgy, mint a női fürdőruha, a férfi fürdőnadrág is komoly fejlődésen ment keresztül? Azt hinnénk, hogy ez az egyszerű ruhadarab semmit sem változott az idők folyamán, mégis végig tudjuk követni a divat változásával. Milyen szerencse, hogy ennyit változott! A mai divat változatos darabokat tartogat számunkra, így nem nehéz ízlésünknek megfelelő férfi fürdőnadrágot választani.

Itt az idő, hogy beszerezd a strandra, uszodába és a különböző vízi sportokhoz egyaránt ideális fürdőnadrágot! Nehéz a döntés? Segítünk!

Férfi fürdőnadrág fazonok

Természetesen fürdőnadrágra a férfiaknak is szükségük volt a strandolás, fürdőzés, mint szabadidős tevékenység elterjedésének kezdete óta. Az idők során az egyrészes férfi fürdőruháktól kezdve eljutottunk az egészen parányi fecskékig. Melyek ma a legnépszerűbb fazonok?

Férfi fecske

A ma már csak fecskeként nevezett férfi úszónadrág elődje egy fazonban hasonló, de magasított derékkal rendelkező, kartonból készült fürdőnadrág volt. Szerencsére gyorsan ráébredtek a tervezők, hogy ez a fajta fürdőnadrág nem alkalmas arra, hogy mindennapi viseletet biztosítson a strandon, így áttértek a neoprén anyagra, illetve a kevésbé magasított derék részre. Ennek köszönhetjük a férfi úszónadrág mai változatát, ami az egyik legkényelmesebb alternatíva, ha napozni szeretnénk a parton, vagy úszni a vízben. Nem véletlenül használják ezt a fazont a vízilabdások sem, ugyanis könnyű mozgást biztosít sportolás közben.

Hosszú szárú férfi úszónadrág

A fecske egyik kifinomultabb változata a még mindig testhezálló, de hosszú szárú férfi úszónadrág, amelyet a férfi boxer alsónadrágról mintáztak. Fazonja vagány, viselése kényelmes. Úszáshoz, különböző vízi sportokhoz szintén kiválóan alkalmas, így, ha szívesen hódolsz ezeknek a tevékenységednek szabadidődben, ne hagyd ki az alkalmat, és rendeld meg budmil férfi fürdőnadrágod!

Férfi fürdőnadrág | budmilFérfi fürdőnadrág | budmil

Hogyan válassz férfi fürdőnadrág típust?

A férfi fürdőnadrág talán az egyik legegyszerűbb ruhadarab a férfi ruházati kínálatban, mégis nehéz kiválasztani a tökéletesen megfelelő fazont. Az elődleges szempont, hogy pontosan milyen tevékenységhez keresel magadnak fürdőnadrágot, hiszen nem mindegy, hogy úszáshoz, egyéb sportokhoz, napozáshoz vagy tengerpartra viselnéd a kiválasztott darabot.

Az férfi úszónadrág, legyen az fecske vagy a hosszabb szárú változat, ideális választás lehet számodra, ha elég bevállalós vagy a strandokon. Ezek a fazonok testhezállók, így többet engednek láttatni, mint a lazább, rövidnadrágos változatok. Napozáshoz nem is tudnánk elképzelni egy fecskénél jobb alternatívát, hiszen így tökéletesen lebarnulhatnak combjaid, emellett úszáshoz is kifejezetten ideális ez a fazon. Ha többet takarnál lábaidból, dönts a hosszú szárú úszónadrág mellett, ami szintén komfortos viselet bármely tevékenységhez.

Férfi fürdőnadrág divat a budmiltól

A férfiak számára is számos lehetőség kínálkozik a fürdőnadrág kínálatban, hogy megtalálják a nyárra a legpraktikusabb és egyben jól kinéző ruhadarabot. A budmil fürdőruhák anyaguknak köszönhetően megőrzik eredeti minőségüket, ezért nem szükséges aggódnod egy nagyobb csobbanás okozta kellemetlenségtől. Az úszónadrágok tökéletes választást jelentenek uszodába, strandra is, azonban a népszerű vízi sportokhoz is kényelmet garantálnak.

A budmil férfi fürdőnadrágok színvilágban a kék és a fekete egészen világos árnyalataitól kezdve a sötét színekig elérhetők, mintázatuk letisztult, így divatos, de egyben visszafogott darabok. Ha igazán minőségi, időtálló férfi fürdőnadrágot keresel, ne hagyd ki kínálatunkat, és rendeld meg a számodra leginkább tetsző darabot! Viseld flip flop papuccsal, férfi strandpapuccsal, és válassz hozzá férfi trikót is!