Pólók

A férfi póló szinte korlátlan mennyiségben megtalálható a ruhásszekrényekben, 10-15 darab biztosan lapul a polcokon. A gyakran hordott darabok kifakulnak, kinyúlnak, így érdemes újabb felsőkkel frissíteni a ruhatárat.

Férfi póló típusok

A férfi ruhatár egyik leguniverzálisabb darabja a férfi póló, amelyet ma már bármely alkalomra viselhetünk. A férfidivat rendkívül változatos darabokat kínál számunkra. Az egyik alapdarab, amely szinte minden férfi szekrényében megtalálható, az a slim fit fazon. Ezek a pólók karcsúsított szabással rendelkeznek, így szűkebbek a mellkason és a törzsön is, valamint a jól kiválasztott méretnél az ujj rásimul a karra. A regular fit fazonú felsők ezzel ellentétben lazábbak a törzsön, mellkason és az ujj részen egyaránt. A harmadik népszerű típus a long fit fazon, amely hosszra tovább ér, mint a csípő, és igen bő szabással rendelkezik.

A mintákat és színeket tekintve széles kínálatból válogathatunk a hétköznapokra, különleges eseményekre. A lazább munkahelyi dress code megengedi, hogy az inget leváltsuk egy egyszerűbb stílusú, kevésbé mintás pólóra, vagy akár a galléros pólók is tökéletes helyettesítői lehetnek az elegáns viseletnek. A galléros férfi pólók esetén is érdemes odafigyelni arra, hogy az egyszerűbb mintákat válasszuk munkahelyünkre.

A nyomott mintás pólók, különböző figurákkal, feliratokkal és alakzatokkal nagy sikerű darabok a kevésbé formális alkalmakra. Ezeket bátran viselhetjük kötetlenebb munkahelyre, baráti összejövetelekre, szórakozóhelyekre. A rövid ujjú pólók kistestvérei az ujjatlan pólók, amelyeknél elképzelni se tudunk jobbat a nyári nagy melegben. Ha kedvünk tartja, ezt a típust sportoláshoz, de akár strandon is viselhetjük.

Férfi póló divat

Milyen férfi póló illik hozzád?

A férfi póló akkor az igazi, ha olyan stílust és fazont választasz, amely tökéletesen igazodik alakodhoz. A slim fit pólók viselése közben kiválóan kirajzolódik az izmos férfi mellkas, a formás vállak. Ezt a fazont akkor érdemes választanod, ha szereted, hogy rásimul felsőtestedre a ruhadarab, kiemelve testi adottságaidat. A regular fit pólók a slim fit változatokkal szemben bővebb szabással rendelkeznek. Ez a fazon ideális választás, ha a lengébb darabokat kedveled, amelyek kevesebbet engednek megmutatni a női szemeknek.

A fazonok mellett érdemes odafigyelni a férfi póló kivágására is. A hagyományos, kerek nyakú pólót abban az esetben érdemes választanod, ha formás, hosszabb nyakad van, míg a V kivágással a rövidebb, vastagabb nyak esetén optikailag kicsit csalhatunk. Azonban fontos, hogy ne válassz túl mélyen kivágott pólót magadnak, ami amellett, hogy esztétikailag sem a legjobb megoldás, a hétköznapi dress code-ba is kevés esetben illeszthető be.

Bármely fazont választod magadnak, mindig figyelj arra, hogy saját stílusodhoz illőt vásárolj. Úgy lehet csak igazán magabiztos a megjelenésed, ha olyan ruhadarabot viselsz, amelyben jól érzed magad. Törekedj arra, hogy a póló hossza megfelelő legyen, a hagyományos darabok esetén ne érjen a csípőd alá. Az ujj hossza mindenkinél eltérő, azonban ideális, ha nem túl hosszú, kiemeli izmaidat és a varrás is a megfelelő helyen fekszik vállaidon.

Összegzés

A legnépszerűbb férfi póló fazonok a slim fit, regular fit és a long fit pólók. Férfi póló vásárlás esetén figyelj a nyakkialakításra és a megfelelő méret kiválasztására. A budmil férfi póló kínálatában találhatsz magadnak olyan darabot, amely kedvenceddé válhat a mindennapok során. Kínálatunkban egyszínű és mintás pólókkal, galléros és ujjatlan felsőrészekkel is találkozhatsz. Válaszd ki magadnak azt, amelyikben a legnagyobb magabiztossággal mozoghatsz bárhol bármikor!