Fürdőruha

Női fürdőruha

Egy bikini nélkülözhetetlen darabja a nyári szezonnak, de ha te jobban kedveled az egyrészes fürdőruhát vagy tankinit, akkor is jó helyen jársz. Itt az ideje beszerezni legújabb kedvenced női fürdőruha kínálatunkból!  

Így válassz női fürdőruha fazont!

Az egyik legnagyobb kérdés, amikor női fürdőruha vásárlására kerül sor, hogy milyen fazont válasszunk. A klasszikus háromszög alakú bikinifelső szinte minden hölgynek jól áll. A legtöbb ilyen bikinifelső kivehető szivacsbetéttel rendelkezik, így, ha nem szereted a plusz bélést, bármikor megválhatsz tőle. Számos trend kering az interneten a háromszög fazonú felső megkötésére, ezért érdemes utána nézni, hogyan dobhatod fel még jobban megjelenésed.

A bikinialsó divat évről évre változik. A klasszikus bugyi forma azonban soha nem megy ki a divatból! Emellett népszerűek a magasított derekú bikini alsók, amelyek valamennyire takarják a csípő- és derékrészt, de annál jobban formálják és kiemelik az alakot.

Az egyrészes fürdőruhák az igazi befutók akkor, ha úszni vagy sportolni is szeretnél strandolás közben. Ha egy ilyen típust viselsz, nem kell aggódnod, hogy lecsúszik mozgás közben. Ráadásul, egy igen kényelmes és divatos darabról van szó, amely nem okoz számodra csalódást.

A tankini típusú fürdőruha kinézetre hasonlít az egyrészes fürdőruhához, azonban kialakításban egy teljesen más típusról beszélünk. Jobban szereted, ha nem ég le a hasad napozás közben, de szeretnéd variálni a felső- és alsórészeket? Ebben az esetben a tankinit neked találták ki!

Női egyrészes fürdőruha, bikini | budmil

Milyen színű női fürdőruha illik hozzád?

A női fürdőruhák színválasztékában határ a csillagos ég. Az egészen sötét árnyalatoktól kezdve az élénkebb színekig megtalálhatóak a kínálatban. Ha igazán jól le tudsz barnulni a nyári hónapokban, akkor válassz világos színű fürdőruhát, mely még jobban kiemeli barnaságod. Abban az esetben, ha a fehérebb típusú hölgyek közé tartozol, dönts a sötétebb darabok mellett, amelyek ellensúlyozni tudják fakóbb bőrszínedet.

Az egyszínű bikinik és egyrészes fürdőruhák mellett a mintás darabok is közkedveltek a szezonban.Csíkos, kockás, virágos vagy valami absztrakt minta? Válogass saját ízlésed szerint, legyél különleges legújabb fürdőruhádban!

budmil női fürdőruha divat

A budmil női fürdőruhák minőségi anyagból készülnek, ezzel garantálva számodra a megbízhatóságot. Webáruházunkban nagy választék vár rád, amely között megtalálhatod nyarad tuti befutó darabját! Fürdőruha kínálatunk változatos színekből, mintákból áll, valamint különböző fodros, pántos darabokból is válogathatsz a stílusos és divatos megjelenésért. Nézz körül női fürdőruha kínálatunkban!