2019 nagy kedvence: a szabadidő nadrág

2019 nagy kedvence: a szabadidő nadrág

Az elmúlt években visszatért a nemzetközi divatmárkák polcaira a kényelmes szabadidő ruha. A legnagyobb márkák a divatbemutatóikon, kifutóikon a ’90-es éveket idéző szetteket jelenítik meg, aminek valljuk be sokan örülünk. Ki ne élvezné, ha kényelmes és laza szettben lehet, ami ráadásul még divatos is? Az idei évben tovább hódítanak a szabadidő szettek, így megmutatjuk nektek, hogy 2019-ben milyen darabokat érdemes beszereznetek.

2019-ben a szabadidőruha ismét fénykorát éli. Most bizony nem csak szettben vagy edzőcipővel párosíthatjuk, hanem bátran variálhatjuk egy szerelésen belül a stílusokat. A tervezők segítségünkre vannak abban, hogy a ruhadarabok ne legyenek nagyon kontrasztosak az összeállítások ilyen vegyítés esetében sem. Elegánsabb anyagú darabok is kapnak az oldalukra csíkot, esetenként gumis derekat, zsebeket, mint a jellegzetes eredeti Adidas darabok, amelyek felmenői ezeknek az átalakított változatoknak. Ha egy topmodell végig lejthet a kifutón benne, nekünk sem kell szégyenkeznünk, ha az utcán hordjuk!

A budmil idén is számos szabadidő nadrággal készült a tavaszi és nyári szezonra. Kedvencünk az alján behúzott, gumis derekú pamut nadrág, amiben a kényelem garantált. Mára már nincsenek olyan szabályok, hogy a melegítő nadrágot kizárólag edzőterembe vagy az otthoni takarításhoz viselhetjük. Bátran kombinálhatjuk akár magassarkúval, inggel, farmerkabáttal, hiszen laza és mégis stílusos megjelenést kölcsönözhetünk magunknak benne.

Persze attól még, mert a hétköznapi divatba is betört a szabadidő nadrág, nem vesztett elsődleges funkciójából, ami nem más, mint hogy kényelmesen tudjunk benne mozogni. Egy laza sétához, hétvégi kiránduláshoz, sportoláshoz vagy otthon pihenős délutánhoz tökéletes választás ez a nadrág, azonban akkor sem kell átöltözni, ha el akarnánk menni egy kávézóba vagy a boltba.

Levonhatjuk azt a következtetést, hogy semmi szégyellni való nincsen abban, ha az ember egy melegítőben érzi jól magát és azt is hordja. Ha a szemét levitelnél több időt töltünk az utcán, akkor is viselhetjük, de a kulcsszó ebben az esetben a stílus. Télre egy fekete bakancs, bőrkabát és egy szürke melegítő, táskával és ékszerekkel megkoronázva, igenis képes divatos lenni! Ha megtartja az ember az igényes, divatos darabokat, akkor remek választás lehet a délutánokra, ha még jönni-menni kellene! De azért ne ebben indulj el munkába!

 

További cikkek