3+1 tipp, hogy milyen fürdőruhát válassz a 2019-es nyárra

3+1 tipp, hogy milyen fürdőruhát válassz a 2019-es nyárra

Már javában zajlik a nyár, de még nem találtad meg a számodra tökéletes fürdőruhát? Pánikra semmi ok, hiszen még nem késő kiválasztani az idei nyár tuti befutó darabját. Összegyűjtöttük neked, hogy mi az a 3+1 tipp, amit tudnod kell a 2019-es fürdőruha trendekről. Olvass tovább!

A bikini és fürdőruha keresés egyik legnagyobb dilemmája a színválasztás, hiszen minden bőrhöz más-más szín passzol, illetve a kiegészítőket is úgy kell kiválasztani, hogy minden illeszkedjen egymáshoz. Az idei év legnagyobb trendje a sárga és a narancsszínű fürdőruha, ami gyönyörűen mutat a napbarnított bőrön. Azonban figyelj oda arra, hogy a bőrtónusodhoz megfelelő árnyalatot válassz, hiszen a nagyon világos bőrűeket könnyen sápasztják ezek a színek. A sárga mellett a neon színek is hódítanak, amelyek ugyanúgy kiemelik a tökéletesen lebarnult bőrt. Az örök klasszikusról se feledkezzünk meg, hiszen a fehér bikinik mindig divatosnak és trendinek számítanak minden nyáron! A bátrabbak a metál fényű fürdőruhákat is viselhetik, hiszen a tervezők több árnyalatban és stílusban is dobtak piacra ilyen darabokat.

A szín mellett a minta, ami igazán meghatározza a fürdőruhád karakterét. A 2019-es trendek szerint az állatminta, ami soha nem megy ki a divatból, főleg ha leopárd foltokról beszélünk. Leginkább a merészebbek szokták bevállalni ezt a stílust, azonban a divat senkinek sem szab határt. Viseld bátran ezeket a fürdőruhákat is! Az állatminták mellett a csíkok, hímzett és virágminták azok, amelyek szerepelnek a nagy magazinok listáján. A budmil webáruházban is találhatsz olyan darabokat, amelyek igazodnak ehhez a trendhez, hiszen virágokkal, csíkokkal díszített fürdőruhák választéka tárul eléd.

A fazon idén sem mindegy! Hódítanak a magas derekú alsórészek, a kivágott felsők és a pántok is. Ha olyan fürdőruhát választanál, ami masnival vagy pántok tömkelegével díszített, ne habozz, hiszen ezekkel a stílusokkal igazán divatos lehetsz a strandokon! Az ujjas bikini felsők, illetve a fodros szabású darabok szintén trendinek számítanak, ráadásul ezeket a fazonokat csíkok, pöttyök és virágok is díszíthetik, amelyekkel még divatosabbak lehettek. A bikinik, egybe részes fürdőruhák és tankinik egyaránt divatosnak számítanak idén is. Válaszd ki a kedvenc fazonod a budmil webáruházban!

Ne felejtsd el magad jól érezni a bőrödben és magabiztosan közlekedni a strandon, tengerparton! A fürdőruhád mellé egyéb kiegészítőket is választhatsz, mint a strandkendő és egyéb strandruhák, amelyek a nagy divatházak kollekciójában is fellelhetők, ezzel diktálva a divatot. Különböző övek, fülbevalók, nyak- és bokaláncok, karkötők is feldobhatják a megjelenésedet, azonban érdemes odafigyelni, hogy olyan ékszereket válassz, amelyek nem színeződnek el a víztől.

Legyél divatos és trendi te is! Nézz körül a budmil webáruház női fürdőruha kínálatában! Válogass a bikini és tankini termékek széles palettájából, amelyekben garantált sikert arathatsz a vízpartokon!

További cikkek