Javaslatok átmeneti kabát vásárláshoz

Javaslatok átmeneti kabát vásárláshoz

Az átmeneti kabátok a tavaszi és őszi időszakban kerülnek előtérbe, amikor egy pulóver már vékonynak bizonyul, de a télikabátnak még nincs itt az ideje.

Az átmeneti kabátok vékonyabb, általában vízlepergető anyagból készülnek, jellemzően kapucnival vagy levehető kapucnival és vékony béléssel vannak ellátva. Mivel vékonyabb kabátokról van szó, nem foglalnak nagy helyet, összehajtva kis helyen is elférnek, így bármikor, bárhova magaddal viheted, akár a városba, akár egy túrázásra indulsz.

Ha még nem találtad meg az ideális átmeneti kabátot, akkor nézz körül a budmil weboldalán!

 

Női átmeneti kabátok

A női átmeneti kabát egy Jolly Joker darab, hiszen nem csak funkcionalitásának tesz eleget, hanem az esztétikai elvárásoknak is, így egy mutatós dzseki a leghétköznapibb szettbe is életet lehel.

A női átmeneti kabátok három csoportba oszthatók:

klasszikus ballonkabát, vékony steppelt dzseki, na és persze az örök favorit, a farmerkabát.

A klasszikus ballonkabátért rajonganak az elegáns és a sportosan elegáns stílus képviselői, hiszen a legsokoldalúbban viselhető darab. Mivel az utóbbi években fellazultak az öltözködési szabályok és már nincsenek szigorú megkötések, ezért bátran lehet kísérletezni különböző stílusú és színű ruhadarabokkal. A ballonkabát remekül mutat blúzzal, farmerrel és magassarkúval, de nagyszerű összhatást kelt egy homogén melegítőszettel és edzőcipővel is.

A steppelt dzsekit inkább a sportos stílus követői preferálják, hiszen kényelmes és praktikus darab, ami a reggeli kutyasétáltatáshoz, a délutáni túrázáshoz és az esti városi sétához is nagyszerű partner.

A budmil kínálatában elérhetők egyszínű és színes minták dzsekik is, így kedvedre válogathatsz!

A farmerkabátokért már nagyszüleink is rajongtak, hiszen egy mindig visszatérő, örökzöld dzseki típusról beszélünk, ami időről időre képes látványosan megújulni, mind szabásvonal, szín és díszítési mód tekintetében. Az utóbbi években például letarolta a piacot térdig érő verziója, ami a fehértől, a kőkoptatotton keresztül, egészen a hímzett és szegecselt darabokig elérhetővé vált.

Férfi átmeneti kabátok

Férfi átmeneti kabátok tekintetében szintén jelen van a piacon a klasszikus vonalvezetésű ballonkabát, a sportos kialakítású steppelt kabát, és persze az elmaradhatatlan farmerkabát.

Az üzleti világban tevékenykedő úriemberek szinte gyűjtik a ballonkabátokat, hiszen elegáns pulóverrel, zakóval és chino nadrággal verhetetlen kombináció, amit csak a megfelelő kiegészítők tudnak még trendibbé tenni!

A sportemberek általában a steppelt átmeneti dzseki szerelmesei, hiszen praktikus, kényelmes és nem csak a természetjáráshoz, de az esti sétához is tökéletes társ.

A budmil steppelt kabátok remek minőségű alapanyagból készülnek, amik az esős és szeles időben is nagyszerűen helytállnak.

A farmerkabátra pedig csak egy szabály vonatkozik: bárhol és bármikor! Némi túlzással, de tényleg így van, hiszen a farmer, mint alapanyag is ikonikusnak számított, mióta csak megjelent a piacon.

Ha elegáns, mégis vagány megjelenésre törekszel, akkor válassz egy hófehér slim fit inget, hozzá egy klasszikus farmer nadrágot vagy chino nadrágot, sportcipőt, és biztosan a lábad előtt fog heverni mindenki, nagyszerű stílusérzékednek köszönhetően.

Természetesen remekül mutat sportos ruhadarabokkal is, mint például szürke kapucnis pulóverrel és melegítő nadrággal, edzőcipővel és egy vagány hátizsákkal.

Sportos átmeneti kabát

A sportos átmeneti kabátok általában vízlepergető anyagból készülnek, bélésüket pedig stepp varrás teszi teljessé. Vékonyabb és vastagabb verziói is elérhetők a budmil kínálatában, színek tekintetében pedig elérhetők az örök klasszikusok, a fekete, a szürke, a sötétkék és a khaki szín, és mutatósabb színtömbös darabok, amik izgalmat csempésznek a szürke hétköznapokba. A legtöbb kültéri sport tevékenység során megbízható társ.

budmil átmeneti kabát

Ha még nem találtad meg az ideális átmeneti kabátot, akkor látogass el a budmil webshopjára és válogass kedvedre!

További cikkek