„Az első hátizsákom” – Így válassz kisiskolás gyermeked számára iskolatáskát!

„Az első hátizsákom” – Így válassz kisiskolás gyermeked számára iskolatáskát!

A megfelelő iskolatáska kiválasztása nem könnyű feladat és sok fejfájást okozhat a szülők számára. Éppen ezért időben kell megkezdeni a tökéletes darab után a keresést. Úgy tűnik, mintha csak tegnap ballagtak volna el az óvodából a legkisebbek, nyár közepe van, mintha rengeteg idő lenne arra, hogy megtaláld a tökéletes hátizsákot kisiskolás gyermeked számára. Hálás leszel magadnak, ha már most elkezdesz foglalkozni a témával, így felkészülten és tájékozottan fogsz vásárolni, ha eljön az ideje. Mi segítünk! Ezekre a szempontokra figyelj kisiskolás gyermeked iskolatáskájának kiválasztásakor!

A legnagyobb dilemma, amivel ilyenkor szülőként meg kell küzdenünk a gyermekünkkel, az a „minta VS funkció”. Természetes, hogy kisiskolás gyermekünk számára sokkal fontosabb, hogy kedvenc szuperhőse vagy mesefigurája szerepeljen az első iskolatáskáján, míg a szülőknek a fazon, egészségmegőrző kialakítás, praktikus elrendezés, mosható anyag, gerinckímélő megoldás az, ami prioritást élvez. Szerencsére ma már bőven válogathatunk olyan iskolatáskák között, amelyek a gyerek és az anyuka számára is megfelelnek a fenti szempontoknak.

Az iskolatáska kiválasztásánál a legfontosabb szempont a minőség kell, hogy legyen. Ez persze sokszor megkövetel egy magasabb árat, de nem szabad gyermekünk egészségén spórolni. A nem megfelelő kialakítású iskolatáskák könnyen vezetnek gerincferdüléshez és egyéb fájdalmas, mindenképp kellemetlen gerinc-, hát- és derékproblémákhoz. Az ergonómikus iskolatáskáknál lehetetlen, hogy akár a leghosszabb napon, amikor könyvekkel és füzetekkel megpakolva megy iskolába gyermekünk, hogy hátfájdalomra, túlterheltségre panaszkodjon.

A légcsatornás hátlapnak, ívelt vállpántnak és ergonómiai kialakításnak köszönhetően ezek a típusú táskák kényelmes és komfortos viseletet jelentenek gyermekünk számára. Az egészségmegőrző funkción túl az ergonómikus táskák mellett szól a biztonság is. A budmil kínálatában található iskolatáskák fényvisszaverő elemekkel vannak ellátva, így a sötétben, szürkületben, ködben vagy esőben is biztonságot nyújtanak, hiszen az iskolából hazamenve ezek a kiegészítő elemek láthatóvá teszik gyermeked az autósok számára.

Válogass széles iskolatáska kínálatunkban a webáruházunkban és találd meg a tökéletes iskolatáskát gyermeked számára, amiben örömmel és biztonságban kezdheti meg a tanévet!

További cikkek