Bojtos férfi sapka? Igen!

Egy jó kötött sapka nélkülözhetetlen az őszi, téli ruhatárban. A hideg idő beköszöntével érdemes lecserélni a baseball és fullcap sapkákat egy melegebb darabra. Már régen is divat volt a férfiak számára a sapka, különböző fazonokban és formákban találkozhatunk ezzel a kiegészítővel a filmekben, festményeken. Manapság már kevés olyan férfit látunk az utcán, aki lapos sapkát, kalapot hord, hiszen ezek helyére jöttek a kötött, bojtos téli sapkák. Nézzük meg együtt, melyek azok a darabok, amelyekkel nem lőhetsz mellé!

Téli sapka trend 2019

Idén is számos kialakítással és formával találkozhatunk a nagy divatlapok, online divatmagazinok oldalán. Érdemes odafigyelni, hogy fejformádhoz, stílusodhoz illő darabot válassz.

Szeretsz kitűnni a téli szürkeségben? Kedveled a barna különböző árnyalatait? Válassz színes sapkát hozzá passzoló sállal! Még jobb, ha a kabátod, dzsekid színe is összhangban van fejfedőddel. Az összeillő outfit nem fog kimenni a divatból, a harmónia mindig fontos a megjelenésben a férfiak számára is.

Ha már unod az egyszerű, snassz kiegészítőket, engedd szabadjára a fantáziád és válassz mintás sapkát. Legyen ez a férfi sapka csíkos, kockás vagy trendi feliratos. Ezeket a kiegészítőket is bátran kombinálhatod a ruhatárad többi darabjával.

A megjelenés mellett persze rendkívül fontos, hogy melegítse is a füled, védje a fejedet a széltől és a mínusz fokoktól. A kötött sapkák megfelelő védelmet nyújtanak, akár a hajhullás ellen is!

Bojtos vagy bojt nélküli sapkát válasszak?

Megvan már az elképzelésed, de nem tudsz dönteni, hogy bojt is legyen-e a sapkán? Mi egyértelműen a bojtos férfi sapka oldalán állunk!

Egy bojtos sapka egyben hétköznapi és elegáns is lehet. A kulcs a szett többi részében rejlik. Egy csinos szövet kabáttal, elegáns sállal kombinálva akár komolyabb alkalmakra is felveheted kedvenc kiegészítődet. Ha úgy döntenél, hogy hétköznapi, lazább stílust választasz, akkor egy sportosabb dzsekivel biztos sikert arathatsz. A bojtos sapkák tökéletes választást jelentenek az utcára, de viselésével sportolás közben is kényelemben érezheted magad.

Fekete férfi bojtos sapka
Fekete férfi bojtos sapka

Ugye sikerült meggyőznünk? Már csak a sapka színét kell kiválasztanod. Mi ehhez is adunk neked egy tuti tippet!
A fekete bojtos sapka minden idők kedvence. Ehhez a darabhoz szabadon választhatsz sportos vagy elegáns kabátot, cipőt, sálat. Akár öltönnyel is hordhatod a téli cudar időben!

Viselj budmil bojtos sapkát! Ne félj attól, hogy nem áll jól, hiszen weboldalunkon biztosan találhatsz olyan darabot, ami tökéletesen passzol fejformádhoz, stílusodhoz!

További cikkek