budmil női kabátok

budmil női kabátok

A női kabát beszerzése általában nem megy egyik pillanatról a másikra, hiszen célszerű végiggondolni néhány fontos szempontot, mielőtt kiválasztjuk a számunkra megfelelő darabot.

Napjainkban a piacon számos télikabát fazonnal találkozhatunk, ám az anyaghasználat és szabásvonalak időről időre változnak. A legfontosabb szempont természetesen az, hogy melegen tartson a hideg téli napokon, ám az esztétikai követelmények sem elhanyagolhatók.

Szerezd be új télikabátodat a budmil webshopján keresztül!

Női télikabátok

Ha csoportosítanunk kellene a télikabátokat, akkor két fajtáját tudnánk elkülöníteni egymástól: a steppelt, sportos stílusú télikabátokat és az elegáns szövet, illetve gyapjúkeverék kabátokat.

Steppelt vagy szövetkabát?

A steppelt kabát általában vízhatlan, víztaszító anyagból készül, hőtartásának titka pedig a kabát töltőanyagában és a stepp varrásban rejlik. Hosszát tekintve nagyon változatos típusokkal találkozunk az utcai divatban, hiszen elérhető rövid, középhosszú és maxi verziója is. A budmil steppelt télikabátjai általában rendelkeznek kapucnival is, ami számos modell esetében lecipzárazható. A kapucni esős, szeles időben nagyon jól védi fejünket és fülünket az időjárás viszontagságaitól, ám ha inkább sapkát viselünk szívesebben, akkor praktikai okokból el is lehet távolítani a kabátról.

A kabátok ujja általában passzéban végződik, ami szintén a hőtartásért felel.

Kabátvásárlás előtt célszerű végiggondolni, hogy milyen színű és stílusú ruhadarabok találhatók a gardróbunkban, hogy öltözékünk mindig harmóniában legyen.

Az idei évben visszatértek az üzletekbe a megkötős és övvel rendelkező kabátok, amik a réteges öltözködés ellenére is szépen hangsúlyozzák az idomokat.

A szövet vagy gyapjúkeverék kabátok az elegáns stílus képviselőinek kedveznek. Szabásvonaluk letisztultan sikkes, a változatos fazonoknak köszönhetően pedig évről évre megújulnak az aktuális trendeknek megfelelően.

Az idei év legtrendibb színei a klasszikus fekete és barna, ám a merészebbek bátran viselik smaragd zöld és viola színű testvéreiket is.

Női kabát webshop

Ha női kabát, akkor budmil webshop!

A budmil női átmeneti és télikabátjai jó minőségű anyagból készülnek, amik évekig hűséges társként kísérnek majd a hideg, csapadékos napokon.

A méretek XS-től XXL-ig elérhetők, így a nagyméretű kabátok keresgélői is bőségesen válogathatnak a kínálatból.

Szőrmés női kabátok

A hideg téli napokon is megérdemeljük a csinos, nőies és finom megjelenést, amiben könnyedén segítségünkre lehetnek a szőrmével ellátott télikabátok, amik megtörik az egyhangúságot.

Vannak olyan reggelek, amikor nincs kedvünk kimozdulni otthonról, mégis utcai öltözékre kell cserélnünk a kedvenc köntösüket, és próbálunk rájönni, hogy is kellene sikkesnek maradni 3-4 rétegben. A kedvenc Jolly Jokerünk erre az esetre a klasszikus farmernadrág, vastag kötött garbó, csizma és végül egy szőrmés kabát, amiben szinte filmsztárnak érezhetjük magunkat.

A budmil kínálatában megtalálhatók a klasszikus színek, mint például fekete, tevebarna, és persze az extrémebb darabok is, mint például babarózsaszín, fényes galambszürke vagy szikrázó piros.

Női kabátok rendelése

Szükséged lenne egy finom, meleg steppelt télikabátra? Vagy egy gyönyörű szövetkabátra vágysz, ami illik az új magassarkú csizmádhoz?

Akkor látogass el a budmil weboldalára, és rendeld meg trendi női kabátodat még ma!

További cikkek