Egyrészes fürdőruha trendek

Egyrészes fürdőruha trendek

A tökéletes egyrészes fürdőruha kiválasztása a 2023-as szezonra

 

Az egyrészes fürdőruha viselete nagyon divatos és kényelmes lehet a vízparton és a medencében. Az egyrészes fürdőruha azonban sokkal több, mint pusztán egy divatos viselet - történelmi és kulturális jelentősége is van. Az egyrészes fürdőruha az 1900-as évek elején jelent meg először az Egyesült Államokban, és hamar elterjedt a világban. A korábbi fürdőruhák inkább ruhára emlékeztettek, az egyrészes fürdőruhák azonban nagyobb szabadságot biztosítottak a strandolás során, emiatt rövid idő alatt meghódítva a hölgyek szívét.

Az egyrészes fürdőruha azóta sem veszített népszerűségéből, hiszen újabb és újabb arcát mutatja meg a nyári szezonokban. A budmil 2023-as tavaszi/nyári egyrészes fürdőruha kollekciója izgalmas színekkel, fazonokkal és anyagokkal várja a trendkövető hölgyeket.

Fürdőruha webáruház

Manapság már mindennapossá vált, hogy a bevásárlást, a ruházat és cipők beszerzését online webáruházakon keresztül intézzük, így nem meglepő, hogy fürdőruhánkat is szívesebben rendeljük meg online. A fürdőruha webáruházakból történő vásárlás kényelmes és egyszerű módja annak, hogy megtaláljuk a számunkra ideális fürdőruhát, hiszen a webshopok készletén általában jóval több modell található, mint az üzletekben. Nagy előnye még az online rendelésnek a kedvezőbb ár, hiszen a webshopokban gyakran vannak kisebb-nagyobb akciók, így, ha szemfülesek vagyunk, időben értesülhetünk a különböző kedvezményekről.

 Fürdőruha próbálás esetén különösen fontos, hogy komfortos környezetben méricskélhessük magunkat a tükörben, éppen ezért a próbafülke nem a legoptimálisabb ebben az esetben. Egyszerűbb, ha házhoz rendelsz több modellt, akár több méretben és otthon lesz időd kitalálni, hogy melyik fürdőruhában érzed magad a legkomfortosabban. Ha megtaláltad az igazit, akkor a fennmaradó darabokat gyorsan és egyszerűen visszaküldheted a webáruházba.

A budmil webshopja könnyen átlátható, számos szűrővel rendelkezik, így kényelmesebbé és gyorsabba teszi a specifikus keresést.

Nézz körül a kínálatban, és találd meg az idei szezon legvagányabb fürdőruháját!

Fürdőruha divat

Az utóbbi években a fürdőruha divat jelentős változásokon ment keresztül. Az egyrészes fürdőruha, a bikini és a tankini is népszerű viseletnek számítanak, és minden szezonban jelen vannak, nemcsak a divatbemutatókon, de az üzletek polcain is. Az egyrészes fürdőruha hosszú idő után ismét visszatért a divatba az utóbbi években, és egyre népszerűbbé vált a modern nők körében. Az egyrészes fürdőruhák sokféle fazonban kaphatók, amelyek közül néhányat széles vállpántok tesznek mutatósabbá, vagy magasított derékkal rendelkeznek, vagy akár hálós részletek vagy csepp alakú kivágások díszítik. 

A bikini azonban még mindig a legnépszerűbb viselet maradt, és az utóbbi években is rengeteg új fazon jött létre, mint például magasan szabott alsók, háromszög alakú és fordított háromszög alakú felsők, pánt nélküli darabok vagy kötött bikinifelsők. A tankini, amely egy kombináció a bikiniből és az egyrészes fürdőruhából, szintén egyre népszerűbbé válik, mivel könnyen viselhető, és lehetővé teszi a könnyű mozgást és az aktív életmódot. A tankinik sokféle fazonban és színben elérhetők a piacon.

Fürdőruha trendek

Az utóbbi évek fürdőruha trendjeiben egyre inkább előtérbe kerültek a színek, az izgalmas minták és fazonok, de még az ezüst és arany fényűek is.

A budmil fürdőruha kínálatában számos modell közül válogathatunk, legyen az bikini, tankini vagy egyrészes fürdőruha. A hagyományos stílus képviselői és a különlegességek kedvelői is kedvükre válogathatnak a kínálatból.

budmil egyrészes fürdőruhák

Az egyrészes fürdőruhák nagyszerű szolgálatot tesznek a strandon, a tó- vagy tengerparton, hiszen kényelmesek, ráadásul hihetetlenül mutatósak is. A klasszikus színek, mint például a fekete és a piros, mindig jó választásnak bizonyulnak, ám a hófehér darabokért egyenesen rajonganak a hölgyek. Az idei szezon favoritjai – ahogy az utcai viseletben is – a cukorka- és a pasztellszínek, mint például a menta, a babakék vagy a babarózsaszín.

A budmil 2023-as tavaszi/nyári szezonjában hódítanak a vagány színek és minták, kiemelt kedvencünk a zöldes-kékes levél mintás egyrészes fürdőruha.

A márka egyrészes fürdőruháiban alakformáló bélés található, kiszedhető párnázott mellrésszel. Anyagát tekintve poliamid és elasztán keverék.

Válogass a budmil kínálatából!

További cikkek