Ezeket az ingeket válaszd nyáron a hőségben!

Ezeket az ingeket válaszd nyáron a hőségben!

A legtöbb irodában a dress code nyáron is megköveteli, hogy a férfiak ingben járjanak dolgozni. Bár a munkahelyeken legtöbbször kellemes, légkondicionált légkörben töltheted el azt a nyolc és fél órát minden nap, reggel az irodáig, délután pedig a hazáig vezető út alatt is fontos, hogy kényelmes, komfortos öltözékben legyél a nagy hőségben. Összeszedtük neked azokat az ingeket, amelyeket előszeretettel ajánlunk neked a legnagyobb kánikulában is.

Az egyik legfontosabb szempont a nyári időszakban, hogy megfelelő anyagú inget válassz magadnak. Érdemes lehet egy tavaszi-nyári és őszi-téli inggarnitúrát kialakítanod, hiszen színvilágában, szabásában és legfőképpen anyagában nagyon eltérőek a szezonális darabok. Nyáron részesítsd előnyben a rövid ujjú ingeket, amik nagyobb szellőzést, kényelmesebb mozgást biztosítanak számodra. Anyagát tekintve a könnyedebb, pamut verziókat válaszd férfi ingekből, hiszen a hőségben elengedhetetlen, hogy jól szellőző anyagú öltözéked legyen.

A rövid ujjú ingekkel azonban érdemes vigyázni! Fazonját tekintve nem felel meg tökéletesen minden irodai dress code-nak, hiszen csak néhány gomb és az anyaga választja el a pólótól. Szabásában ügyelj arra, hogy ne válassz túl szűk vagy túl bő ujjú inget! Ezek a darabok nem érik el azt a sportosan elegáns hatást, ami a rövid ujjú ingekben rejlik. Figyelj oda, hogy minőségi márkáktól, minőségi darabokat válassz! Nézz körbe kínálatunkban a budmil webáruházban!

Az ingek színvilágát tekintve a nyár egy sokkal szabadabb, több lehetőséggel kecsegtető évszak. Ilyenkor kiléphetsz a klasszikusnak tartott, de már-már unalmasnak és szokványosnak számító fehér-világoskék-fekete ingszínek triumvirátusából. Engedd el a fantáziádat! A nyári időszakban igenis beleférnek, hogy élénkebb, akár mintás ingeket viselj, érezd jól magad a bőrödben! Minőségi ingkínálatunkban a klasszikusnak számító színek és minták mellett találhatsz extravagánsabb, merészebb darabokat is!

Természetesen, az ingek koronázatlan királya még mindig a hosszú ujjú, egyszínű vagy esetleg apró kockákkal díszített fazon. A nyári időszakban válassz jól szellőző anyagból készült darabokat, valamint slim fit szabású inget, ami a testedre simulva nem lepelként, hanem elegáns, stílusos ruhadarabként fog állni rajtad! Nézz körül a budmil webáruház hosszú ujjú ing kínálatában Te is!

Reméljük sikerült pár útravalót adni számodra, amivel eligazodhatsz az elegáns férfi divat terén, még akkor is, ha a hőfok 28 felé emelkedik. Válogass bátran minőségi, divatos budmil férfi ing kínálatunkban, és találd meg a tökéletes darabokat a nyári időszakra!

További cikkek