Férfi póló a klasszikusok klasszikusa

Férfi póló a klasszikusok klasszikusa

Stílus, kényelem, trend, ez a három szó tökéletesen jellemzi a budmil férfi póló kínálatát, melyek minden évszak nélkülözhetetlen darabjai. Legyen akár egyszínű vagy mintás, a kényelem garantált a mindennapokban.

Férfi póló | budmilFérfi póló, ami sosem megy ki a divatból

A férfi póló egy olyan alapdarab a ruhatárunkban, ami szinte minden szettnél elengedhetetlen. Anyagát tekintve érdemes pamutot választani, ami jó szellőzést biztosít és remek nedvszívó képességgel rendelkezik, így praktikus viseletet biztosít a mindennapokra. A férfi póló, viselését tekintve egy olyan darab, amelyet könnyedén kombinálhatunk különböző stílusú nadrágokkal, cipőkkel és egyéb kiegészítőkkel is, tehát kitűnő választás a munkahelyedre, de szabadidős tevékenységhez is praktikus öltözék. Sportoláshoz válassz inkább színes és mintás férfi pólót, de ha az irodába készülsz, ügyelj a dress code-ra, és inkább dönts egy egyszínű, letisztult felsőrész mellett.

Klasszikus darabok a hét minden napjára

Férfi pólók területén meglehetősen széles a választék, így bármilyen alkalomra ideális viselet, viszont fontos megemlíteni, hogy vannak olyan alapdarabok, amik nem hiányozhatnak egy férfi gardróbjából sem. A klasszikus fekete és fehér férfi pólók lehetnek outfit-ünk Jolly Jokerei, 

ugyanis letisztultak és könnyen kombinálhatók. Viselhetjük elegáns, sportosabb stílusú öltözékhez is, pulóverrel és zakóval is, edzőcipővel, ráadásul mokaszinnel is kombinálhatjuk.

V-nyakú vagy kereknyakú férfi póló?

Ha nem vagy tisztában vele, hogy melyik fazon áll neked a legjobban, akkor segítünk eligazodni az íratlan szabályok kézikönyvében. A V-nyakú póló segít kiemelni mellizmodat, ebből érdemes egy tökéletesen testhezálló darabot választani. Ha a lazább, lezserebb stílust kedveled, akkor választásod egy bővebb férfi pólóra essen, melynek kerek vagy U alakú nyakkivágása van.

budmil férfi pólók - garantál minőség és kényelem

A budmil férfi pólók minőségi pamut anyagból készülnek, melynek hála könnyedén szellőznek, ezáltal kényelmes viseletet biztosítanak a mindennapokra.

Lehetsz lezser vagy elegáns, a budmil termékei garantáltan elnyerik tetszésed.
Nézz körül a budmil kínálatában, és válogass az egyszínű, feliratos vagy mintás darabok közül!

További cikkek