Férfi póló divat 2019-ben

Férfi póló divat 2019-ben

A tavasz közeledtével ideje előszednünk a szekrény mélyéről a tavaszi, nyári szetteket. Persze, a gardróbváltással kéz a kézben jár a szortírozás is, így elgondolkozhatunk, hogy milyen új, trendi darabokkal pótoljuk a kiszelektált darabokat. Nézzünk is körbe mik lesznek a 2019-es év férfi póló trendjei.

A galléros pólók sosem mennek ki a divatból! Szerencsénkre az idei év divat trendjei közt újra előtérbe került ez a darab. Nem is csoda, hiszen az évek óta tartó „kényelmesen elegáns” irányvonal tökéletesen ráillik a galléros pólókra. Ha eddig azt hittétek volna, hogy a galléros férfi pólók csak a tenisz- és a golfpályán, esetleg túrázásnál vagy kertipartinál hordhatóak bátran, akkor most van egy jó hírünk számotokra! A lazán és mégis elegáns megjelenéshez tökéletes választás a galléros felső, amit így bátran hordhattok az irodába is.

Színvilágát tekintve a férfi galléros felsők között szinte mindent megtalálhatunk, azonban két irányzatot különböztethetünk meg. Az egyik ilyen színirányzathoz tartoznak a basicnek mondható, egyszínű darabok. De ezeket a felsőket se becsüljük le! A minőségi anyagokból készült budmil felsők között garantáltan találtok olyan egyszínű felsőket, amiket könnyedén kombinálhattok különböző eseményekre, de mégis kényelmes, letisztult és modern hatást keltitek benne. A 2019-es férfi póló trendekben a megszokott fekete, fehér, szürke és sötétkék mellett felfigyelhetünk a piros különböző árnyalataira, valamint a hölgyeknél pár éve hódító mustársárgára is. A másik irányzat a klasszikusnak mondható csíkos. A kék, fehér és piros csíkos színvilág az egyik legjobb dolog, ami történhetett a galléros pólókkal. Persze, itt asszociálhatunk a matróz mintára is, de pont ez kelti a laza és játékos hatást, miközben szabásvonala és anyaga kényelmes és minőségi egyszerre.

A férfiak jellemzően nem szeretnek vásárolni, így szívesen választanak olyan alapdarabokat, amiket könnyedén kombinálhatnak különböző eseményekhez, amihez a galléros póló a legjobb választás. A maga egyszerűségével és eleganciájával a fehér galléros póló olyan a férfiak számára, mint a nőknek a kis fekete ruha. Nyári sütögetéshez, fontos tárgyaláshoz, sportoláshoz, de romantikus randevúhoz is bátran felvehető.

Kimondhatjuk, hogy a 2019-es férfi póló divat trendekben hódít majd a galléros felső. Válogassatok ti is a budmil webáruházában férfi galléros felsőink közül, amiket néhány kattintással meg is rendelhettek!

További cikkek