Férfi sapka vásárlási tippek

Férfi sapka vásárlási tippek

Férfi sapka

Egy igazán meleg, stílusos és jó minőségű sapkának minden férfi gardróbjában illik felbukkannia. Legyen szó akár baseball sapkáról, akár vékony vagy vastag kötött téli sapkáról, feketéről vagy színesről, téliről vagy nyáriról, a sapka mindig hasznos és trendi kiegészítőnek számít.

Dobd fel a komor, szürke hétköznapokat egy vagány sapkával, hogy teljes legyen a téli szetted!

Férfi sapka típusok

A férfi sapka különböző típusai időről időre némi változtatáson esnek át, az éppen aktuális trendnek megfelelően, formák és színek tekintetében.

Alapvetően két nagy csoportra tudjuk osztani a férfi sapkákat: kötött- és baseball sapkára. A baseball sapkának ismerjük több változatát is, például biciklis sapka és az angolnyelven elterjedt snapback nevezetű sapka.

Az őszi-téli időszakban előszeretettel nyúlunk a kötött sapkák után, hiszen megóvják fejüket és fülünket az időjárási viszontagságoktól, és a hajhagymáknak is kellő védelmet biztosítanak, így a korpás haj is könnyebben elkerülhető.

A budmil kínálatában találhatók diszkrétebb, sötét színű darabok, mint például khaki zöld, sötétkék vagy szürke, de az intenzív színek szerelmeseire gondolva a piros és bordó árnyalatai is fellelhetők.

A baseball sapkák általában a tavaszi-nyári időszakban hódítanak, ugyanis nagyszerűen védenek az erős napsütéstől és a nyári záporoktól, de ruházati kiegészítőnek is kitűnő.

Férfi sapka divat

A sapka minden korban divatos kiegészítőnek számít és ez napjainkban sincs másképp.

Az idősebb korosztálytól a legfiatalabbig, a feketétől a rózsaszínig, a pamut anyagútól egészen az orkán anyagúig, szívesen viseljük bárhol, bármikor.

A nők és a férfiak is előszeretettel hordják a hétköznapokban, sportoláshoz, kiránduláshoz és túrázáshoz, a szülők pedig szívesen húzzák csemetéjük fejébe a kisebb, cukibb darabokat.

Baseball sapka

Mind a mai napig folynak a viták arról, hogy a baseball sapka őse az amerikai baseball játékosok által viselt sapka volt-e vagy a krikettjátékosok fejfedője?

Mindenesetre tényként kezelhetjük, hogy az első siltes sapkákat a sportolás közbeni napellenzés miatt kezdték el használni és a későbbiekben vált az utcai trendek nagy hódítójává.

Manapság szinte már mindenki gardróbjában található legalább egy klasszikus fekete darab, ami egy hollywoodi divatikon stílusával ruházza fel viselőjét.

Összegzés

Eső? Napsütés? Szél? Sport? Kirándulás?

Mindenre válasz a budmil férfi sapka kollekciója!

További cikkek