Frissítsd fel a gardróbod az új évben!

Frissítsd fel a gardróbod az új évben!

Meríts ihletet kínálatunkból!

Színesítsd ruhatárad 2019-ben! A gardróbfrissítéshez tökéletes alkalom az új esztendő, bár a legtöbben garnitúra váltásnál szoktak belefogni a frissítésbe, de néhány új darabot érdemes beszerezned az új év kezdetén.

Válassz olyan darabokat, amiket könnyen tudsz kombinálni meglévő ruháiddal, így anélkül, hogy az egész ruhatárad lecserélnéd, az az érzés fog magával ragadni, hogy teljesen új szetteket alkothatsz a gardróbodból! Összeszedtük, hogy mik azok a kényelmes, divatos és must-have darabok, amiket néhány kattintással beszerezhetsz a budmil oldaláról.

Az első ilyen téli alapdarabunk a kötött pulóver. Egy jó minőségű, vastag darab a hideg ellen is tökéletes, viszont ha egy a derekánál övvel szűkített fazont választasz, akkor azt bátran variálhatod laza, sportosabb szettel is.  Felveheted akár egy ing fölé is, amivel egy elegáns és kifinomult hatást érhetsz el.

A következő ruhadarabunk a farmernadrág. Minden nő tudja, hogy egy igazán jó farmer aranyat ér. A tökéletes fazont, színárnyalatot, szabást nehéz megtalálni, így ha végül sikerül, akkor az minden stílusban kombinálva, minden helyzetben meg fogja állni a helyét. Nézz körül a budmil farmernadrágjai között, hisz itt garantáltan megtalálod az „igazit”!

Téli gardróbfrissítésnél érdemes beszerezned egy új sapka és sál szettet is. A régi kabátodhoz egy teljesen új stílust tudsz ezzel kölcsönözni megjelenésednek, így ezt semmiképpen se hagyd ki az év eleji bevásárlásból! A budmil kínálatában most pasztell nude színekből válogathatsz, a hamvas rózsaszín és a bézs pedig remek kiegészítők lehetnek a téli időszakban.

Persze a fenti ruhák, kiegészítők mellett számtalan választásod van, amivel színesíteni tudod a ruhatárad az év elején, így érdemes körülnézned a budmil téli ruha kínálatában. Az év eleji leárazások, akciók pedig csak még kedvezőbbé teszik a vásárlást.

Válogass a budmil webáruházban és rendeld meg néhány kattintással ruhatárad új darabjait!

További cikkek