Fürdőruha divat 2021

Ha nyár, akkor fürdőruha, ez nem is kérdés! Évről évre egyre nagyobb a választék, változatosabbnál változatosabb darabok között válogathatunk. Alakformáló egyrészes fürdőruha, bikini vagy tankini a kedvenc fazonod? 2021-ben már nincs előtted akadály!

Tarts velünk, elmondjuk, hogy melyik alakhoz milyen fürdőruhát érdemes választani!

Alakformáló egyrészes fürdőruha vagy bikini?

Csak úgy, mint minden ruhadarabnál, a homokóra alkattal rendelkezők a legszerencsésebbek a fürdőruhák tekintetében is. Szinte bármely fazon jól áll rajtuk, legyen ez egy egyrészes fürdőruha vagy egy aprócska bikini. A körte alakkal rendelkező hölgyeknek előnyös, ha kiemelik dekoltázsukat egy extravagáns felsőrésszel, míg a kicsit kerekdedebb, narancs alkatúak a magas derekú alsórészekben vagy egy egyrészes alakformáló fürdőruha rájuk öntött verziójában hódíthatnak a vízpartokon.

A testalkat mellett érdemes figyelembe venni az alkalmat is, hogy hova és milyen célból szeretnénk fürdőruhát, bikinit választani. Ha szeretsz úszni és kedveled a vízi sportokat akkor inkább az egyrészes fürdőruha mellett dönts, ami maximális kényelmet és biztonságot nyújt számodra. Abban az esetben, ha sütkérezni szeretsz a parton, néha megmártózni a vízben, akkor a bikini lesz az ideális választás.

Milyen színekben pompáznál szívesen?

Alakformáló egyrészes fürdőruha | budmil BlogTe tudod, hogy milyen szín áll jól neked? Ha nem, akkor itt az idő, hogy helyre tegyük az árnyalatokat! Ahogyan a hétköznapi öltözködésben, úgy a fürdőruha szín tekintetében sem mindegy, hogy mit viselsz. Ha világos bőrtónussal rendelkezel, kerüld a rikító színeket, különösen a sárga árnyalatait, hiszen ezekben még fakóbbnak tűnhetsz. Ha sötétebb bőrtípusod van, akkor szinte bármely szín jól áll neked, különösen a neon színek és a fehér változatai.

Az egyszínű fürdőruhák mellett a minták sem mentek ki a divatból! 2021-ben is bátran válogathatsz a hosszában vagy vízszintesen csíkozott fürdőruhák között, de a virág minták, pöttyök és a különböző absztrakt formák is közkedvelt dizájnak bizonyulnak. 

Ezekkel a kiegészítőkkel dobd fel a megjelenésed!

A strandokon is bátran követheted a divatot! De hogyan is mutatkozik ez meg? Fej- és strandkendők, strasszok, láncok, szalmakalapok formájában. Ha igazán stílusos szeretnél lenni, ne felejtsd el valamelyiket beszerezni ezek közül. Viszont figyelj arra, hogy ne ess túlzásba, hiszen a kevesebb néha több. Ha egy-egy kiegészítőt választasz, azzal már biztos sikered lesz. Az alakformáló egyrészes fürdőruhád dobd fel egy övvel, a bikinivel pedig párosíts egy strandszoknyát, beach shortot, ha a vízparton töltöd az időt.

Összegzés

A női fürdőruha kínálat minden évben megújul, megpróbálja utolérni az aktuális trendeket, ezért garantáltan találhatsz olyan darabot, amely a saját igényeidnek is megfelel. A háromszög fazonú bikini vagy az alakformáló egyrészes fürdőruha fekete színben örök sláger, de bátran kísérletezz vadabb árnyalatokkal is. Az első és legfontosabb, hogy jól érezd magad a bőrödben, ezért olyan fürdőruhát válassz, amely kényelmes, de legfőképp az ízlésednek megfelelő. 

További cikkek