Fürdőruha vásárlási tanácsok a nyárra

Fürdőruha vásárlási tanácsok a nyárra

A női fürdőruha az egyik kedvenc nyári alapdarabunk, ami minden nő szekrényében helyet kap. A fazonokat tekintve a lehetőségek tárháza szinte végtelen, szóval, ha még nem találtad meg a testalkatodhoz tökéletesen passzoló fürdőruhát, akkor itt az ideje, hogy belevesd magad a felkutatásába!

Női fürdőruha kisokos

A női fürdőruha vásárlás egy hosszadalmas folyamat, ugyanis kiemelten fontos, hogy tisztában légy testi adottságaiddal, és a hozzád leginkább illő fazont és mintát találd meg, hogy minden előnyét kiaknázhasd.

Melyik testrészeidet hangsúlyoznád? Melyeket takarnád el?

Készítettünk neked egy rövid útmutatót, ami a segítségedre lehet a tökéletes fürdőruha kiválasztásához.

A szélesebb vállú, telt keblű, keskeny derekú nőknek előnyös a klasszikus, háromszög fazon, a merevítős felsőrész pedig nemcsak jól tart, hanem mutatós dekoltázst is varázsol viselőjének.

A vékonyabb, sportos testalkatú lányoknak remekül áll a pánt nélküli fürdőruha és a fodrokkal ellátott bikinifelső, mert optikailag kiemeli a mellrészt.

A magas derékrésszel ellátott bikinialsóért rajonganak a fiúsabb testalkatú lányok, mert kerekebbnek mutatja a popsit és hosszabb combokat, laposabb hasat varázsol viselőjének.

Az egyrészes fürdőruha az utóbbi években kezdett el újra visszatérni a vízparti divat világába, ugyanis kényelmes és praktikus viselet, ráadásul segít elrejteni a problémás területeket.

Egyrészes fürdőruha

Ha utánajárunk a fürdőruha evolúciónak, akkor elsőként rögtön szemet szúr, hogy kezdetben az egyrészes, diszkrét, sokat takaró fazonok hódítottak, majd az idő múlásával egyre merészebb darabok kerültek piacra.

Az egyrészes fürdőruha a vízi sportok és az úszás szerelmeseinek is kedvezett, hiszen praktikus, nem láttat sokat és nem kellett folyton igazgatni. A későbbiekben már megjelentek a különleges kivágásokkal bíró, többet mutató egyrészes fürdőruhák, amik mostanra teljesen letarolták a piacot.

A budmil női fürdőruhái minőségi anyagból készülnek, amik garantálják számodra a megbízhatóságot. Számtalan színű és fazonú darab közül választhatsz, legyen az fodros, pántos, egyrészes, tankini vagy bikini.

Fürdőruha webshop

A fürdőruha boltok polcain számtalan termék található, amik lefedik a vásárlók igényeit. Színben, mintában és fazonban is széles a repertoár, így mindenki megtalálja a tökéletesen hozzáillő darabot és megkönnyíti a választást az is, hogy azonnal fel tudod próbálni a kiválasztott darabot.

A budmil fürdőruha webshopjában idén hódítanak a tankinik és az egyrészes fürdőruhák is, illetve dominálnak a kék, a zöld és a rózsaszín árnyalatai.

Itt az idő, hogy feltérképezd a kínálatot!

További cikkek