Galléros póló vásárlási tanácsok

Galléros póló vásárlási tanácsok

Szeretnél egy Jolly Joker darabot a gardróbodba? Akkor ne is keress tovább, hiszen a sokak által kedvelt, sportosan elegáns galléros póló az igazi befutó!

Férfi galléros póló

Sokan sportoláshoz, még többen pedig üzleti közegben viselik előszeretettel a férfi galléros pólót.

Honnan is ered ez a példátlan ruhadarab?

A galléros pólót egyfajta mezként hozták létre Indiában a lovaspóló játékosok számára, ekkor került be a köztudatba a pólóing elnevezés.

A későbbiekben a galléros pólók összeforrtak a tenisszel, ugyanis az etikett megkívánta az elegáns, fehér galléros póló viselését. Természetesen azóta népszerűek a vitorlázók, vadászok, golfozók és egyéb szabadidős tevékenységet kedvelők körében is. Sok cég munkaruhaként is használja, és szinte a hétköznapokban is rendszeresen szembejön velünk az utcán.

A galléros férfi póló, más néven pique póló kényelmes viselet tavasztól őszig, és minden testalkaton jól mutatnak, legyünk akár sportos vagy akár kicsit pocakosabb típusok.

Az ördög a részletekben rejlik, és a rugalmas szegélyekben a póló ujjának végén. Na és persze a gombokban és a gallérokban!

Nézz körül a budmil galléros férfi póló kínálatban, és biztosítsd be a ruhatárad ezzel a szuper pamut anyagú darabbal!

Női galléros póló

A női galléros pólót  sokáig a lovaspóló- és a teniszjátékosok részesítették előnyben, majd ezt követően szivárgott be a köztudatba hétköznapi viseletként.

A női galléros pólóról valamiért a magabiztosság és a határozottság jut eszünkbe, tehát ez a klasszikus ruhadarab nem hiányozhat egyetlen hölgy gardróbjából sem!

A pólóing egyfajta alternatívaként szolgál, hiszen előszeretettel viseljük a klasszikus ingek és blúzok helyett.

A rövidujjú galléros póló remek szellőzést biztosít, így az átmeneti évszakokban, de akár a nagy nyári melegben is megállja a helyét, legyen szó akár egy üzleti ebédről vagy megbeszélésről.

Bátran viseld hosszú- vagy rövidnadrággal, szoknyával pedig egyenesen lenyűgöző viselet, így megállja a helyét a munkahelyeden és a hétvégi grillparty-n is.

A budmil webshopján találsz karcsúszított darabokat, melyek pamutban gazdagok, így nem kell aggódnod a hőség miatt sem!

Galléros póló webshop

A galléros pólót úgy vesszük elő a szekrényünkből, mintha megtaláltuk volna a Szent Grált.

Büszkeséggel és elégedettséggel tölti el viselőjét, ugyanis szinte bármilyen ruhadarabbal, cipővel és táskával kifogástalan outfit-et alkot. Magassarkú? Edzőcipő? Espadrilles? Farmer? Rakott szoknya? Talán nincs is még egy ilyen ruhadarab, amit szinte bárhova és bármikor felvehetünk a sportos elegancia jegyében.

Látogass el a budmil webshopjára, és vadászd le az igazit!

Van már galléros pólód? Ha van, akkor biztosan szükséged lesz még néhány darabra belőle!

Nincs? Akkor mindenképpen be kell szerezned egyet!

A budmil kínálatában találsz egyszínű, mintás, színes, csíkos, gombos darabokat is!

Fedezd fel mind!

További cikkek