Gyerek táska szettek az iskolába

Minden kisgyermek életében eljön az a pillanat, amikor ki kell választani számukra első iskolatáskájukat. Ilyenkor a szülőkön is hatalmas a nyomás, hiszen egy praktikus, de mégis a gyermeküknek tetsző hátitáskára kell vadászniuk online vagy a boltok polcain.

Nézzük meg együtt, mi alapján érdemes dönteni, és melyik gyerek táska idén a legjobb választás!

Dizájn vagy funkció?

Kiskutyák, kismacskák, unikornisok, autók és különböző mesefigurák... És még sorolhatnánk. Ugye milyen hatalmas a választék a gyerek táska kínálatban? Egyértelmű, hogy ha gyermekünk első iskolatáskáját kell kiválasztani, akkor a dizájn nagy szerepet fog betölteni a döntésben. Fontosnak érezzük, hogy csemeténk ne lógjon ki a sorból, hogy ő is divatos gyerek hátizsákkal menjen iskolába a társai mellett. Talán az évek múlásával ez majd háttérbe szorul, de az első osztályban a döntés mindig nagy dilemma a család számára.

Úgy tartja a mondás, hogy a külső, ami megfog, de a belső, ami megtart igaz? Hiába a sok csillivilli táska, a hangsúlyt mégis a funkcióra kell helyeznünk. Gyermekünk akár több kilogramm terhet is cipelhet a vállán az iskolába menet, amely hatással van gerincére, testtartására, de kényelmére is. Ha ergonomikus iskolatáskát választunk, akkor rövid- és középtávon is nagyon jót teszünk gyermekünk gerincének. Mutatjuk is, hogy miért!

Gyerek táska | budmil Blog

Gyerek táska egyenlő ergonomikus iskolatáska 

Ha kisgyermekünk iskolába készül, akkor próbáljunk meg odafigyelni arra, hogy ergonomikus iskolatáska mellett tegyük le a voksot. Ennek a táska típusnak a főbb előnyei közé tartozik, hogy szellőző, légáteresztő anyagból készül a háttámlája, amely állítható, így az évek múlásával igazodik csemeténk magasságához. Emellett több ponton állítható pántrendszerrel rendelkezik, amely alkalmazkodik gyermekünk méretéhez, valamint a rajta található csatok leveszik a terhet gerincéről.

Abban az esetben, ha óvodás korú gyermekünknek keresünk ovis hátizsákot, akkor egy sima, dizájnos, de mégis zsebekkel teli gyerek táska az ideális választás. Ilyenkor nem feltétlenül kell figyelnünk arra, hogy a súly miatt megfelelő tartása legyen, hiszen maximum egy-két játék és uzsonna fogja húzni gyermekünk vállát.

Gyerek táska szettek

A budmil gyerek táska kínálatban ma már összeállíthatod gyermekeddel együtt a legmegfelelőbb szettet. Iskolatáska, tolltartó, uzsonnás táska és még tornazsák is kapható ugyanazzal a mintával díszítve.Kínálatunkban törekedtünk arra, hogy olyan gyerek táska választék legyen elérhető, amely alkalmazkodik a gyermekek igényeihez, így különböző fiús és lányos iskolatáskák és hozzá tartozó kiegészítők dobogtatják meg az újdonsült kisiskolások szívét a budmil termékei közül.

Összegzés

Az iskolatáska vásárlás sosem volt könnyű feladat, ezt minden szülő megtapasztalja élete során akár többször is. Természetesen nem mehetünk el szó nélkül a táska kinézete mellett, de nagyobb figyelmet kell szentelnünk a táska belső tulajdonságaira. Az ergonomikus iskolatáska tökéletes választás lehet minden kisiskolás gyermeknek! Nézzétek meg együtt a budmil gyerek táskák kínálatát, és rendeljétek meg gyermeked kedvenc iskolatáskáját!

További cikkek