Ha nyár, akkor strandpapucs!

Ha nyár, akkor strandpapucs!

A nyaralás egyik elengedhetetlen kelléke a kényelmes lábbeli. Nem csak akkor kell erre gondolni, ha túrázni megyünk, hanem akkor is, ha tengerparti üdülésről beszélünk. Mindenki ismeri azt a kellemetlen élményt, mikor töri a lábat a papucs, vagy egy fél párat elhagyunk a járdán, mert nem tart jól. Fontos, hogy olyan lábbelit válasszunk, ami jó kialakítású, minőségi és kényelmes is. Nézzük meg milyen férfi papucsokat érdemes beszerezni a nyárra!

A tengerparti pihenés sós vízzel és a legtöbb esetben sok homokkal jár együtt. A jó férfi strandpapucs egyik egyedi tulajdonsága, hogy vízálló, lepergeti a homokot és a sót is. Emellett elengedhetetlen, hogy kényelmes legyen, hiszen sokszor hosszú séta vezet le a kedvenc strandunkhoz, ami a nagy melegben frusztráló lehet, ezért senkinek sincs szüksége arra, hogy a papucs kényelmetlensége is rá tegyen egy lapáttal erre az érzésre.

A strandpapucs amellett, hogy kényelmes, könnyű felkapni és különböző szettekkel kombinálni. Egy esti sétához is fel lehet venni, hiszen a nyári melegben jól szellőzik benne a láb, illetve egy jól kiválasztott darab feldobhatja az öltözéked is. Egy ideális papucs egyszerre tud sportos, de hétköznapi is lenni, ezért mára már utcai divattá vált. Bátran viseljünk papucsot a hétköznapok során is! A budmil kínálata színvilágában is igazodik a trendekhez, így biztosan megtalálod a saját stílusodnak megfelelő darabot. 

Ne felejtsük el, hogy egy utazás során a papucs nem csak a strandoláshoz szükséges, hanem a legtöbb esetben higiénikus, ha zuhanyzáshoz is magunkra kapunk egy darabot. Ennél a típusnál figyelembe kell venni, hogy ne szívja magába a vizet és olyan anyagból készüljön, ami gyorsan meg is szárad. Célszerű ehhez gumi papucsot választani, aminek kicsi a súlya és kis helyen is elfér a bőröndben.

A nyár másik legkedveltebb helyszíne, a tengerpart mellett az uszoda és a városi strand, hiszen ezekre a helyekre bármelyik szabad délután le tudunk ugrani, hogy felfrissüljünk a hőségben. Akkor jó egy uszodai papucs, ha strapabíró, nem szívja ki az anyagát, színét a klór és mindemellett kényelmes is. A budmil webáruházban megtalálhatod a hozzád passzoló darabot, hiszen a strandon is fontos szempont a kényelem mellett a megjelenés és a divat.

Összességében elmondhatjuk, hogy a papucsválasztásnál elsődleges szempont a kényelem, illetve, mivel ez a lábbeli nem tartja megfelelően a bokát, ezért fontos, hogy a talpa és a felső része is minőségi anyagból legyen kialakítva. Emellett a praktikusság is említésre méltó, hiszen amellett, hogy divatos egy lábbeli, előnyös tulajdonságokkal is rendelkeznie kell. Válogass férfi utcai, uszodai és strandpapucsok között a budmil kínálatából! Találd meg a számodra ideális darabot!

További cikkek