Három „must have” ruhadarab, amire szükséged lesz a nyaralás során

Három „must have” ruhadarab, amire szükséged lesz a nyaralás során

Mindig nagy dilemma nyaralás előtt, hogy mit is vigyünk magunkkal az útra. Utólag gyakran felmerül a kérdés: vajon túl sok ruhát és kiegészítőt pakoltunk, vagy túl keveset? Számos listát találni manapság az interneten, amelyek utazás előtti hasznos tippekkel látnak el bennünket. Összegyűjtöttük nektek, hogy mi az a három „must have” ruhadarab, ami elengedhetetlen a tengerparti nyaralás során. Olvassátok tovább a részletekért!

Első lépésként vegyünk elő egy tollat/papírt – vagy hívjunk segítségül egy mobilos alkalmazást. Írjunk fel mindent, ami csak eszünkbe jut. Gondoljuk át, hogy milyen éghajlatra utazunk, és mire lehet szükségünk nyaralás alatt. Ha megvan a lista, kezdődhet a pakolás.  Legyen mindig nálatok egy hosszú nadrág és egy hosszú ujjú felső is, hiszen sose lehet tudni, mikor lesz szükség rájuk a hűvösebb napokon. A bőröndből nem maradhat ki a rövidnadrág sem, ha tengerpartra vagy melegebb éghajlatra utaztok. Egy jól kiválasztott nadrág minden felsőhöz passzolhat, így egy esti séta vagy egy kirándulás során is bátran hordhatjátok a számotokra tökéletes és jól bevált darabot.  A rövidnadrág mellé persze érdemes más nadrágot vagy szoknyát is berakni, azonban egy olyan short, ami garantálja a biztonságot és kényelmet is egyben igazi „must have” darab.

A kedvenc bikiniteket vagy egyberészes fürdőruhátokat se hagyjátok ki a csomagolás közben! Persze, bármelyik tengerparti városban tudtok venni magatoknak a sétáló utcákban, strand melletti bódékban egy darabot, de azért valljuk be, az nem ugyanolyan. Fontos, hogy olyan bikinit szerezzetek be, amiben kényelmesen érzitek magatok és passzol az alakotokhoz is. Egy rosszul kiválasztott fürdőruha sok kellemetlenséget okozhat az önfeledt fürdőzés közben. Nézzetek körül a budmil webáruházban és szerezzétek be az álom bikinitek!

Sokan elfelejtenek váltócipőt vagy strandpapucsot berakni a bőröndbe, mert úgy gondolják, hogy elég az a cipő, amiben utaznak. Ez koránt sem igaz. Egy váratlan nyári zápor könnyen eláztathatja a cipőtöket, amiben utána a legkevésbé sem lesz komfortos a nap hátralévő részét eltölteni. A strandpapucs azon kívül, hogy a legkényelmesebb viseletnek számít a tengerparton, a zuhanyzásnak is fontos kelléke. Léteznek mintás, de letisztult, egyszerűbb flip-flop papucsok is, a budmil kínálatában biztosan megtaláljátok a nektek tetsző darabot!

A ruhák után ne felejtsétek el a kiegészítőket és a naptejet sem! Érdemes mindenből tartalékot is bekészíteni, hiszen a nyaralás során is jobb félni, mint megijedni. Válogassatok a női, férfi rövidnadrágok, fürdőruhák és papucsok között a budmil webáruházban!

További cikkek