Hasznos tudnivalók a sapkákról

Hasznos tudnivalók a sapkákról

Sapka

A kiegészítők mindig fontos részét képezik a stílusos és trendi megjelenésnek. A hűvösebb időszakban fontos szerepet kap az egyik kedvenc téli kiegészítőnk, a sapka.

Nézz körül a budmil weboldalán, és válaszd ki az idei kedvenced!

Sapka fajták

A sapka már évszázadok óta jelen van az öltözködésben, manapság pedig fontos divat kiegészítőként van számontartva.

Ha megpróbálnánk a sapka fajtákat csoportosítani, akkor fazon szerint tennénk mindezt.

Az őszi-téli időszakban előszeretettel viselünk vastag kötött sapkát, hiszen melegen tartja fejünket és fülünket. Kellőképp véd a széltől és a csapadéktól, ráadásul kapucnival is nagyszerűen mutat, és még inkább védelmet nyújt a fejnek.

A budmil kínálatában elérhető számos kötött sapka, földszínekben és szikrázó színekben egyaránt. Ha a letisztult stílus és sötétebb tónusok híve vagy, célszerű fekete, szürke, barna vagy khaki színben beszerezni egy finom meleg budmil téli sapkát. Ámbár, ha a szürke téli időben is szeretnél kitűnni a tömegből, mindenképp élénk színű vagy mintás darabot javaslunk.

Tavasszal és nyáron leginkább a baseball sapkák hódítanak, hiszen szinte Jolly Jokernek számítanak, ugyanis mindenkinek jól állnak a fiatal korosztálytól egészen a legidősebbekig.

A baseball sapka bármilyen időjárás esetén megállja a helyét, legyen szó esőről, szélről vagy erős napsütésről, ráadásul sportolás közben is nagyszerű szolgálatot tesz.

A baseball sapka nem csak funkcionalitásában nagyszerű viselet, hanem divatos és vagány kiegészítő is.

Szinte kötelező, hogy mindenki szekrényében lapuljon egy baseball sapka, akár több színben is!

Férfi sapkák

A férfiak általában nem hordanak túl sok kiegészítőt, de tapasztalataink szerint sapkából több szín és fazon is lapul a gardróbjukban.

A téli időszakra mindenképp a budmil vastag kötött sapkáit ajánljuk, amik számos színben elérhetők, jó minőségű anyagból készülnek, így nehezen bolyhozódnak, így sokáig újszerűek maradnak.

A sportos stílus kedvelői általában bátrabbak a színekkel és mintákkal kapcsolatban, ők előszeretettel viselnek a téli időszakban is feltűnőbb darabokat.

Az elegáns viselet hívei általában egy minőségi, különleges kötésű, sötét színű sapka mellé teszik le a voksukat, amik éveken keresztül jó szolgálatot tesznek majd.

Látogass el a budmil weboldalára, és válaszd ki kedvenc téli kiegészítődet!

Női sapkák

A téli női divatban szinte ikonikus szerepet kaptak a gyönyörű figyelemfelkeltő sapkák, kalapok, sőt szinte bármilyen fejfedő, hiszen a hölgyek előszeretettel dobják fel egyhangú téli öltözéküket extrém és nőies kiegészítőkkel.

Fontos, hogy elegendő időt szakítsunk a tökéletes sapka felkutatására, hiszen fej- és arcformától is függ, hogy kinek mi áll jól.

A bohókás stílus képviselői szinte rajonganak a pomponos sapkákért, amik játékos megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Nagyszerűen mutatnak élénk színekben, színes, mintás kabátokkal vagy sállal. Egy biztos, egy pomponos sapkában mindig üde színfolt leszel.

A pompon nélküli sapkák finomabb, letisztultabb stílust képviselnek, így nem csak sportos steppelt kabátokkal mutatnak jól, hanem elegáns szövet- és gyapjúkabáttal is.

Hangold össze kiegészítőd színeit, válassz kedvenc sapkádhoz, színben vagy mintában hozzáillő sálat vagy kesztyűt, és élvezd a hideg időben is a pihe-puha budmil holmikat!

budmil sapkák

A budmil női és férfi sapkái minőségi anyagból készülnek, melynek köszönhetően nehezebben bolyhosodnak, így sokáig hű társaid lehetnek a zord téli hidegben!

 

További cikkek