Hátitáska tippek

Hátitáska tippek

Praktikus viselet, megbízható, masszív anyagválasztás, több tárolórész!

Mire gondolunk? Hát persze, hogy mindannyiunk kedvencére, a budmil hátitáskára!

Az ideális hátitáska kialakítása

A budmil hátitáskák kialakítását különös odafigyeléssel tervezték meg, ugyanis maximális figyelmet szenteltek a kényelemnek és a praktikus formának.

A női és férfi hátizsákok bizonyos fazonjain található egy vagy kétoldalú mesh hálós kulacstartó, kisebb és nagyobb cipzárral záródó zsebek, rendező zsebek, valamint szivacsos laptop- és tablet tartó zsebek.

A budmil férfi hátizsákok elérhetők sötétebb színekben, dominálnak a fekete és a szürke árnyalatai, de találunk kéket, zöldet és szürkét is.

A női budmil hátitáskák között fellelhetők sportosabb és sportosan elegáns darabok is.

A sportosabb darabok kialakításukat tekintve hasonlóak a budmil férfi hátizsákjaihoz. Találhatók hálós kulacstartós, sokzsebes, laptop tartóval ellátott táskák, párnázott hátrésszel és íves vállpánttal, amik tökéletesen alkalmasak egy nagyobb kiránduláshoz.

A sportosan elegáns, nőiesebb hátitáskák kevesebb rekesszel rendelkeznek, hiszen leginkább hétköznapi utcai viselésre tervezték őket.

Alapanyagukat tekintve leginkább PTP-ből és nejlonból készülnek, így vízlepergető hatásuk biztosított.

A budmil női hatizsák kínálatában találhatók színes, egyszínű és mintás darabok is, így garantáltan megtalálod a gardróbodhoz is illő darabot.

Sport hátitáskák

Egy nagyobb túrázás, kirándulás vagy utazás alkalmával a nők és a férfiak is több holmit cipelnek magukkal. Ilyenkor egyből a nagyobb méretű hátizsák után nyúlnak, mert kényelmes, több tárolórészes kialakításának köszönhetően mindennek meglesz a maga helye. Legyen szó váltóruháról, cipőről, piperéről, fényképezőgépről vagy könyvről, a hátizsák megkönnyíti az utazást.

A profi túrázok és sportolók is esküsznek a férfi hátizsákra, ugyanis ezek a táskák általában masszív, mégis rugalmas vízlepergető PTP anyagból készülnek, megfelelő betétezéssel és béléssel ellátva, melyek növelik az időtállóságot. A budmil hátitáska választékában többféle méretet is találsz, így könnyedén kiválaszthatod az eseményhez illő darabot.

Az egyenlő súlyelosztás fontos szempont a táska kiválasztásánál, ugyanis ha több holmit cipelünk például egy válltáskában, oldaltáskában, akkor hajlamosak vagyunk felvenni egy rossz testtartást, ami egy idő után megerőltetéshez és hátfájáshoz vezethet. Ebben nyújt segítséget az ideális hátitáska, ami egyenlően terheli mindkét vállunkat, így hosszú órákon át is kényelmes viselést biztosít.

A budmil hátizsákjainak kialakítása és betétezése fontos szerepet játszik a hosszú távú komfort megőrzésében, ugyanis a légcsatornás hátrész tökéletesen illeszkedik a hát domborulataihoz. A puha és párnázott vállpántok szintén a könnyedebb viselés élményét biztosítják, a pánt méretének beállítását pedig az állítható hevederek és csúszók segítségével lehet méretre szabni.

Divatos hátitáskák

A budmil termékei trendkövetők, így érdemes több darabot is beszerezni belőlük, hogy könnyedén tudd variálni kedvenc ruhadarabjaiddal és cipőiddel egyaránt.

Fontos a kényelem és a praktikusság, de nem elhanyagolható a divatos kinézet sem.

A budmil webshopján számos különböző stílusú és színű hátitáska található, így érdemes időről időre visszatérni az oldalra, és szemezgetni a kínálatból.

Ha még nem találtad meg a tökéletes partnert a hétköznapokra vagy egy kiránduláshoz, túrázáshoz, akkor nézz körül a budmil webshopjában, és válaszd ki a számodra ideális hátitáskát!

További cikkek