Hódítanak a kockás ingek!

Hódítanak a kockás ingek!

Egy dolgot bizton állíthatunk: a kockás ruhadarabok sosem mennek ki a divatból. Természetesen vannak időszakok, amikor háttérbe szorítják őket más trendek, ilyenkor kevesebbet látni belőle a nemzetközi divatmárkák polcain és az utcákon is. Időről-időre azonban visszatér a kockás divat. Egyetlen ruhadarabnál azonban nem hullámzó ez a trend, mégpedig a férfi ing esetében. Nézzük meg, hogy milyen kockás férfi ingeket érdemes beszerezni a 2019-es tavaszi és nyári szezonban!

Az ing kiválasztásánál nagyon fontos szempont, hogy milyen alkalomra szeretnénk felvenni. Rendezvényre például célszerűbb apró kockás inget választani, ami nem túl feltűnő és hivalkodó. Ha hivatalos rendezvényre megyünk, akkor is szuper választás, hiszen zakóval párosítva tökéletesen meg tudjuk teremteni az elegáns lazaságot, és a most nagyon trendi smart casual divatirányzatnak is eleget teszünk. Így a kockás ingek minden eseményre tökéletes választást jelentenek.

Tavasszal nem árt felkészülni a szeszélyes időjárásra. Akár rövid ujjú, akár hosszú ujjú darabot választunk, a kockás ing kiválasztásánál érdemes odafigyelni annak anyagára. Sokan a légkondicionált irodából, a melegbe sétálnak ki, és bizony kellemetlenséget tud okozni, ha nem jól szellőző, túl vastag anyagú inget hordunk. A budmil kockás ing választékában éppen ezért csak olyan darabokat találtok, amik a legkiválóbb minőségű, jól szellőző anyagokból készülnek, így a hűvös és fülledt meleg időben is kényelmes viseletűek.

Itt azonban muszáj megjegyeznünk, hogy színvilágát és szabását tekintve is van különbség kockás és kockás ing között. Nem mindegy ugyanis, hogy mekkorák a minták, milyen színekből állnak, milyen az anyaga, fazonja.

Egy dolog biztos, vannak örökzöld típusok. Ilyenek a hosszú ujjú, szűkített fazonú, világoskék ingek, vagy a meleg és hideg színekkel kombinált rövid ujjú darabok. Válasszátok ki kedvenceteket a budmil kínálatából, garantáltan nem fogtok csalódni.

Összességében elmondhatjuk, hogy 2019-ben tavasszal és nyáron a férfiak elegáns és laza viseletében ismét nagy szerepet játszik majd a kockás ing. A könnyen kombinálható, változatos és kényelmes ingekből sosem árt beszerezni egy-két plusz darabot. Válogassatok a budmil webáruház kínálatából és rendeljétek meg a nektek tetsző fazonokat néhány kattintással!

További cikkek