Így válassz magadnak női mellényt

Így válassz magadnak női mellényt

A női mellény az utóbbi években újra letarolta az utcai divatot, hiszen nemcsak elképesztően stílusos viselet, hanem a praktikai szempontokat is nagyszerűen kielégíti, hiszen szabad mozgást biztosít karunknak, miközben finom melegen tartja hátunkat és derekunkat.

Női mellény vásárlásnál tartsuk szem előtt, hogy mikor és hol szeretnénk viselni a mellényt, hosszabb vagy rövidebb verziót válasszunk-e, steppelt vagy polár anyagút.

Ha szeretnéd megtalálni a számodra ideális darabot, akkor adunk néhány szuper tippet!

budmil női mellények

Az őszi és téli hónapok alatt a legfontosabb szempont, hogy óvjuk testünket a hidegtől, a megfázástól és természetesen a csapadéktól, amiben a budmil mellények nagyszerű partnernek bizonyulnak. Mielőtt mellény vásárlásra kerülne a sor, érdemes végiggondolni, hogy gardróbunkban a sportos vagy az elegáns darabok kapnak-e leginkább helyet, hiszen fontos, hogy új mellényünk passzoljon a kedvenc ruhadarabjainkhoz és egyéni stílusunkhoz.

A budmil mellények tervezésénél nemcsak a praktikai szempontokat, hanem az esztétikumot is szem előtt tartjuk, hiszen egy igényes hölgy télvíz idején is szeretne csinos maradni. Ugyanilyen fontos szerepet játszik az alapanyag használat, hogy mellényünk igazán meleg, kényelmes és időtálló legyen.

A budmil kínálatában találhatók polár, pamut és steppelt mellények, így könnyedén megtalálod a számodra ideális darabot.

Mellény típusok

Az idei tél nyertese a steppelt mellény, hiszen nagyon praktikus és meleg viseletnek számít. A piacon elérhetők rövid és hosszabb változatai is, különböző stepp mintákkal, fazonokkal, kapucnival vagy kapucni nélkül. A steppelt mellény önmagában véve remekül védi a hátat és a derekat, ám szükséges rétegesen aláöltöznünk, hogy karunk se maradjon szabad préda a csípős hidegnek.

A polár- és pamut mellények az átmeneti időszakban kerülnek elő, amikor még nincs túl hideg egy vastag kabáthoz, ámbár hűvös van egy vékony pulóverhez. Nemcsak a hétköznapok során, de a szabadidős tevékenységek alkalmával is nagyszerű szolgálatot tesznek, hiszen könnyű mozogni bennük, szabadon hagyják karunkat, mégis finom meleget biztosítanak hátunknak. Előszeretettel viselik azok is, akik sok időt töltenek autóban, hiszen a vezetésnél kiemelkedően fontos a szabad mozgás.

Kínálatunkban megtalálhatók a hagyományos színek, mint például a kék és a fekete, de a szezon kedvenc színei is, mint például a babarózsaszín vagy a finom tejeskávé szín.

Szemezgess kínálatunkból, és találd meg a számodra tökéletes női mellényt!

Nagyméretű női mellények

A budmil kínálatában elérhető mellények XS méretezéstől XXL-ig kaphatók, így a különböző testalkattal rendelkező hölgyek megtalálhatják az igazán hozzájuk illő darabot.

Ha utcai viseletet keresel, akkor steppelt mellényeink biztosan elcsavarják a fejed, hiszen mindent tudnak, amire csak szükségünk lehet a hideg ellen.

Szabadidős tevékenység során pamut- vagy polár verziójukat ajánljuk a komfort és praktikum jegyében.

A kapucnis változat

A mellény önmagában véve is kiemelkedően praktikus viselet, kapucnival ellátott verzióinál viszont nem kívánhatnánk kényelmesebb és melegebb darabot.

A budmil kapucnis mellények lehetővé teszik a fej és a haj védelmét a szeles, csapadékos idő ellen, ami az egyik legfontosabb szempont a test hőmérsékletének megőrzésében. Ezek a darabok a stílusos megjelenésért is felelősek, hiszen egyedi és laza megjelenést kölcsönöz viselőjének. Mivel a kapucnis mellény egyszerre praktikus, trendi és sokoldalú viselet, ezért szinte mindannyiunk gardróbjában lapulnia kell legalább egynek belőle.

A budmil steppelt mellények melegen tartanak a zord téli hidegben, stílusos kialakításuk pedig segít abban, hogy számos réteg alatt is trendin léphessünk utcára.

Nézz körül kínálatunkban!

 

További cikkek