Így vásárolj szövetkabátot

Így vásárolj szövetkabátot

Szövetkabát

A szövetkabát a klasszikus stílus időtálló védjegye, legyen az barna vagy fekete, megkötős vagy gombos, galléros vagy gallér nélküli, mindig eleganciával ruházza fel viselőjét.

Szükséged lenne egy új budmil szövetkabátra?

Szemezgessünk együtt!

Fekete szövetkabát

Talán nem tévedünk, ha azt mondjuk, hogy szinte minden nő gardróbjában lapul egy klasszikus vonalvezetésű, fekete szövetkabát, ami minden körülmények között megállja a helyét.

Manapság a piacon elérhetők rövidállású, félhosszú és maxi fazonú szövetkabátok, így mindenki kedvére válogathat, magasságtól függetlenül.

Régebben íratlan szabályként tartották számon, hogy a hosszú kabátokat csak magas nők viseljék, hiszen optikailag számukra a legelőnyösebb, viszont az utóbbi években ledőltek a képzeletbeli korlátok és mára már az alacsonyabb nők is előszeretettel bújnak maxi kabátokba.

Női szövetkabát

A budmil szövetkabátjai a minimalizmus jegyében készülnek, ugyanis klasszikus szabásvonaluk az időtálló trendekhez alkalmazkodik.

A szövetkabát lapanyagát tekintve poliészterből és gyapjúból készül, bélését pedig steppelés teszi melegebbé.

A készletünkön elérhető kabátok XS-től XXL-ig megvásárolhatók, így a különböző testalkattal rendelkező hölgyek is kedvükre válogathatnak.

A letisztult fazonú kabátot finom gallérja és megkötős öv része csak még nőiesebbé varázsolja.

Hogy lehetsz divatikon egy budmil szövetkabát segítségével?

Egyszerűen, hiszen bármit is viselj alatta, minden szettet kifogástalanná tesz!

Lássunk néhány divat tippet!

  1. Időtálló elegancia: Válassz fekete szövetkabátodhoz egy sötét színű slim fit farmert, hozzá pedig egy oversize fehér inget, mindezt koronázd meg egy bő szabású, V-nyakú, sötét színű kötött pulóverrel és egy fekete chaelsea boots-al!
  2. Homogén elegancia: Válassz teve színű kabátodhoz egy hasonló árnyalatú chino nadrágot és testhezálló pulóvert, kiegészítőnek egy sötétebb tónusú kistáskát és csizmát!
  3. Sportos elegancia: Válassz fekete vagy teve színű kabátodhoz egy világos kapucnis pulóvert, mellé egy laza fazonú világos farmert, hajtsd fel a szárát, válassz mellé világos zoknit és egy fehér edzőcipőt!

Hosszú szövetkabát

A hosszú szövetkabát az utóbbi évek legnagyobb téli slágere, amit előszeretettel hord minden generáció, ki-ki a maga stílusához igazítva.

A budmil bélelt szövetkabátjai kiemelkedő védelmet biztosítanak az időjárás viszontagságaival szemben, legyen szó csípős szélről vagy csapadékról.

Bélelt szövetkabát

A bélelt szövetkabátok jó választásnak bizonyulnak a zimankós téli hideggel szemben, ezért nem hiányozhat a Te gardróbodból sem!

Nézz körül a budmil webshopon!

További cikkek