Így viseld nyáron a női farmer rövidnadrágot!

Tudsz stílusosabb viseletet a nyári hónapokban, mint egy jó minőségű női farmer rövidnadrág? Igazán trendi lehetsz egy jól kiválasztott darabban, főleg, ha megfelelő kiegészítőkkel párosítod. Megmutatjuk, hogy melyek az idei női farmer rövidnadrág trendek, és hogyan érdemes viselni kedvenc darabodat.

Ha nyár, akkor női farmer rövidnadrág

Szinte nem létezik olyan női ruhásszekrény, amelyben ne kapna helyet a polcon egy vagy két női farmernadrág. Ez tipikusan az az alapdarab, amely bármelyik napon jó választásnak bizonyul, ha nincs kedvünk gondolkodni azon, hogy mit vegyünk fel.

De miért is szeretjük annyira ezt a ruhadarabot? A farmer története a 19. századra nyúlik vissza, amikor munkaruhaként hordták a farmer anyagból készült nadrágokat. A 20. században már divatcikként is alkalmazták a farmerszövetet, ami azóta is hódít a piacon. A farmer szín szinte bármivel jól mutat, így viselhetjük egyszerű fehér vagy fekete pólóval, mintás topokkal, inggel. A rugalmas anyagból készült nadrágok amellett, hogy divatosak, magas fokú kényelmet is biztosítanak számunkra a hétköznapok során.

A hosszú farmernadrág mellett elterjedtek a rövid farmerek is, amelyek nélkül elképzelni sem tudnánk életünket. Már tavasszal előkerülnek a szekrény mélyéről a farmer sortok, amelyek különböző stílusban és színben pompáznak a hölgyeken. Fesztiválra, hétköznapokra, de munkába is egyre elterjedtebb a női farmer rövidnadrág, csak okosan kell párosítani a megfelelő felsőrésszel és lábbelivel.

Milyen felsővel kombináld kedvenc női farmer rövidnadrágod?Női farmer rövidnadrág | budmil Blog

Minden az alkalomtól függ, sokszor csak a képzeleted szabhat határt, ha öltözködésről van szó. Egyre több olyan munkahely van, ahol a dresszkód lazább öltözködést is megenged. Ha te is ilyen szerencsés helyen dolgozol, akkor bátran viselheted kedvenc női farmer rövidnadrágod az irodába. Azonban arra érdemes odafigyelni, hogy ne a legszakadtabb felsőrészt viseld a munkahelyeden, így inkább egy elegánsabb női blúzt, inget vagy egy csinosabb, akár galléros pólót válassz farmeredhez.

Ha fesztiválozni, bulizni támad kedved, akkor viszont minden belefér! A crop topoktól kezdve a rongyos, feszülős vagy lazább pólókig bátran válogathatsz, így laza, de mégis divatos lesz megjelenésed.

Ami biztos, hogy egy egyszerű fehér pólóval nem lőhetsz mellé, hiszen ez a darab bárhol, bármikor jól mutat egy farmer rövidnadrággal.

2021-es női farmer rövidnadrág trendek

A korábbi trendektől eltérően észrevehetjük, hogy idén az egészen rövid sortok helyett a hosszabb darabok kapnak nagyobb szerepet az üzletek női ruházat részlegén. Ennek az egyik oka főként a kényelem, hiszen a térd fölé érő nadrágok nem okoznak kellemetlenséget, ha le kell ülni, valamint ápolnak és eltakarnak ott, ahol szükségünk lehet rá.

2021-ben közkedveltek a mom vagy boyfriend típusú darabok, de az egészen szűk, skinny farmernadrágok is megtalálhatók a kínálatban. Az egyik legnépszerűbb fazon a magas derekú rövidnadrág, amely remekül mutat betűrt pólóval, crop toppal, de a derekadon megcsomózott inggel is hanyag eleganciát sugározhatsz. Sőt, a farmer rövidnadrág övvel párosítva csak fokozza a megjelenésed.

Összegzés

Ha biztosra akarsz menni, válogass a női farmer rövidnadrág kínálatból! A számtalan stílus, szín és fazon között garantáltan megtalálhatod az ízlésedhez passzoló darabot.

A budmil női farmer rövidnadrág választéka különböző színű farmer shortokat tartogat számodra. A tipikus farmer színtől kezdve egészen a világosabb, sötétebb vagy fehér színű darabokig válogathatsz kínálatunkban. Te megtaláltad már kedvenc női farmer rövidnadrágod?

További cikkek