Ismered a tankinit?

Ismered a tankinit?

Természetesen mindannyian jól ismerjük az utóbbi években csúcsra törő tankini fazonú fürdőruhákat, hiszen talán az egyik legkényelmesebb vízparti viselet.

Mára már számtalan fazonú fürdőruha típus megtalálható az üzletek polcain, így mindenki bőségesen válogathat a számára, és a testi adottságaihoz tökéletesen illő darabok közül.

A fürdőruhák az 1800-as években kerültek be a köztudatba, mert ekkor vált szabadidős tevékenységgé az úszás és a strandra járás. Az akkori divatnak megfelelően a fürdőruhák inkább hasonlítottak az utcai viseletben is teret hódító darabokra, mint úszóruhára, viszont feladatukat mégis hibátlanul ellátták, vagyis eltakarták a női testet.

A kétrészes fürdőruhák a második világháború előtti időkben terjedtek el, amik azóta is divatban vannak, persze időről időre kisebb-nagyobb átalakuláson mennek keresztül.

A budmil kínálatában az egyrészes, a kétrészes és a tankini típusú fürdőruhák a legkülönbözőbb fazonokban és színekben elérhetők, így mindenki könnyedén megtalálhatja a számára legideálisabb darabot.

A bikinialsó divat évről-évre látványosan változik, hol a magas derekú fazonok hódítanak, hol a falatnyi alsórészek, de a klasszikus fazon sosem megy ki a divatból.

Az egyrészes fürdőruhák remek választásnak bizonyulnak sportoláshoz és úszáshoz, hiszen nemcsak divatosak, hanem maximális kényelmet is biztosítanak.

A tankini típusú fürdőruha hajaz az egyrészes fürdőruhára, de kialakítását tekintve egészen más típusról beszélünk.

Tankini fürdőruhák

Örök favoritunk, a tankini típusú fürdőruha, mely bármelyik vízparton megállja a helyét, legyen szó napozásról, a gyerekekkel való játékról, vagy vízi sportokról. A tankini nagyobb területen fedi le testünket, így óvja a bőrt a leégéstől.

budmil tankini

Hosszú tankini

A hosszú tankini könnyedén variálható, változatos viselet, így sosem fogsz ráunni.

A hosszú tankini egy különálló, hasat takaró felsőrészből és egy kényelmes alsórészből áll. A felsőrész kivehető szivacsbetéttel, állítható vállpánttal, alakformáló béléssel rendelkezik, mellrészén és oldalán pedig kötővel összehúzható. Anyagát tekintve poliészterből és elasztánból készül.

budmil tankini

A budmil kínálatában számos változatos színű, mintázatú és fazonú fürdőruha megtalálható, így biztosan megtalálod a testedhez tökéletesen illeszkedő típust.

Mint ahogy az eddigi években is, a tankini ezúttal is hódít a piacon, hiszen kényelmes és praktikus viselet. A budmil fürdőruhái minőségi anyagból készülnek, így garantálva a megbízható időtállóság érzését.

Ha fürdőruha vásárlásra adod a fejed, mindenképp szemezgess a budmil webshopjáról, hiszen a széles spektrumú kínálatnak hála mindenki megtalálja a tuti befutót, amiben a vízpart királynőjeként tündökölhet.

További cikkek